Quantcast
Radio1_v_zivo


Več kot 1 leto je nosila ogrlico, pa ni vedela, KAJ POMENI! Tresla se je, ko je spoznala, s čim je hodila naokoli
Ljubezen in odnosi | 17. 9. 2020 8:32
V ogrlici je bil skrit prstan, pa se tega sploh ni zavedala
Ključne besede:     ogrlica    verižica    prstan    unikat    zaroka    presenečenje    ljubezen    skrivnost    šok
Anna in Terry sta hodila skoraj leto dni, ko ji je poklonil prelepo unikatno ogrlico nad katero je bila navdušena. Takoj si jo je nadela okoli vratu, niti malo pa se ji ni sanjalo, kaj v resnici predstavlja oz. kaj se skriva v njej.

Terry, ki je bil mojster ročnih obrti, je sam zasnoval ogrlico, vanjo pa je skril tudi zaročni prstan. Leto in pol je nosila ogrlico, ne da bi vedela, da je v njej skrit prstan, do dne, ko sta odšla na izlet. Takrat je sledilo nepričakovano razkritje. Terry pove, da mu je bilo izredno všeč, da je skromno verižico, ki ji jo je naredil sam, sprejela s takšnim navdušenjem, čeprav v resnici ni vedela, kaj je v njej. Nosila jo je noč in dan in to mu je dalo vedeti, da je oseba, ki jo bo zaročil prava.

Po letu in pol sta odšla na počitnice na Škotsko. Terry je imel plan, da jo tam tudi zaprosi, a ga je začelo skrbeti, kaj se bo zgodilo na letališču. Namreč strah ga je bilo, da bi naprava na letališču začela piskati in bi morala verižico pustiti tam. Na srečo je šla čez brez težav in lahko sta nadaljevala pot. Ko sta prispela, sta naslednji dan obiskala prelepo jamo in Terry je začutil, da je to pravi trenutek, da jo zaprosi. A preden je to storil, ji je rekel, če lahko ogrlico sname, da naredi z njo nekaj unikatnih posnetkov. V resnici pa jo je moral na skrivaj odpreti z nožem, saj je bila precej zapečatena in je moral prstan dobiti ven. Nato je še postavil telefon na bližnjo skalo, ga nastavil na čas in uredil vse, da bo trenutek, ko jo je zaprosil ostal zabeležen. Ko je prišel do nje, ga je prvo vprašala, kje je ogrlica. Potegnil jo je z žepa, pokleknil in jo odprl. Zagledala je prstan in sprva ji ni bilo jasno nič, nato pa je ugotovila, kaj se dogaja. Brez premisleka je rekla ja in mu skočila v objem. Anna ni mogla verjeti, kaj je ves ta čas nosila pri sebi in se šele potem zavedala, zakaj je z ogrlico čutila posebno povezanost.

''Globoko v sebi sem vedela, da je nekaj posebnega, a niti malo si nisem predstavljala, da je v njej prstan. Tresla sem se od navdušenja in tega dne ne bo pozabila nikoli!'' 
pove Anna. 


Anna in Terry na zaročni dan na Škotskem
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del