Quantcast
Radio1_v_zivo


V Ljubljani je novost Youth Hostel The Fuzzy log
| 17. 8. 2020 5:30
Youth Hostel The Fuzzy log, ki se nahaja v 7. Nadstropju hotela Central na Miklošičevi cesti 9 v Ljubljani, bo s svojimi 210 posteljami pomemben del mreže mladinskih prenočišč v Sloveniji.
Ključne besede:     Youth Hostel The Fuzzy log    hotel Central    hostel
The Fuzzy Log

The Fuzzy Log je del skupine Union Hotels Collection in tudi največje verige prenočišč na svetu - International Youth Hostel Federation (IHYF), ki jo v Sloveniji zastopa Popotniško združenje Slovenije. The Fuzzy Log z 210 posteljami je moderen in trajnostno naravnan Youth Hostel.

The Fuzzy Log – novi član verige International Youth Hostel Federation (IHYF)

The Fuzzy Log je del skupine Union Hotels Collection in tudi največje verige prenočišč na svetu - International Youth Hostel Federation (IHYF) ali krajše Hostelling International, ki jo v Sloveniji zastopa Popotniško združenje Slovenije. S hostlom bo upravljalo podjetje IP Central d.o.o., hčerinsko podjetje krovnega podjetja Union hoteli d.d..

The Fuzzy Log s kar 210 posteljami spada v kategorijo štirih modrih trikotnikov, saj izpolnjuje ali celo presega kriterije kategorizacije. Je tudi edini tovrstni nastanitveni objekt v tem delu Evrope, ki kar v največji meri izpolnjuje stroge COVID-19 standarde, saj so vse nastanitvene enote med seboj ločene in sprejmejo največ dva gosta. Okolju prijazna in popolnoma samo-oskrbna nastanitev je  narejena iz reciklažnih materialov, kot je topolov les, iz katerega so narejene sodobno opremljene kabine. Brezhibna digitalna izkušnja gostov se prične s prijavo v hotel, ki jo gostje kar sami opravijo prek terminalov, nadaljuje s tehnologijo, ki je integrirana v vseh prostorih in konča z odjavo iz hotela.

The Fuzzy Log ima tudi mednarodno veljaven certifikat WYSE Travel Conferederation, največjega združenja ponudnikov na področju mladinskih in študentskih potovanj, ki deluje od leta 1949 in je partner tako UNESCO-u, kot UNWTO »WYSE COVID-19 Safe Accommodation Declaration 2020«, ki ga imajo v Sloveniji zgolj 3 hostli, vsi v mreži IYHF.

Poleg cabin logov, ki predstavljajo glavnino nastanitvenih enot, The Fuzzy Log razpolaga tudi z modernimi kapsulami za Hi-Tech prenočitev. Za glamping navdušence je na voljo 5 šotorov pod milim nebom in nepozabnim razgledom nad Ljubljano. The Fuzzy Log je tudi prvi v verigi hostlov v Sloveniji, kjer gostje lahko brezplačno uporabljajo savno, fitnes in masažno kad s pogledom na Alpe.

Vir: Popotniško združenje Slovenije in Union Hoteli d.d.

Foto: Marko Ocepek  

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del