Quantcast
Radio1_v_zivo


Veljala za ''NAJGRŠO'' NEVESTO na svetu in se spremenila! Danes je neprepoznavna
WOW | 10. 8. 2020 11:58
Dovolj je imela poniževanj in naredila drastično preobrazbo
Ključne besede:     Rusija    nevesta    operacija    preobrazba    neprepoznavno
Dovolj je imela grdih obtožb in se spremenila

Si predstavljaš, da te proglasijo za najgršo nevesto in naslednji dan o tebi piše cel svet?

To se je nekaj let nazaj zgodilo mladi Rusinji, ko se je na spletu pojavila njena fotografija s poroke. Proglasili so jo za najgršo nevesto na celem svetu in njena fotografija je v hipu postala viralna.


Čez nekaj časa je rodila zdravega prikupnega otroka

Kljub temu se je srečno poročila, kasneje rodila zdravega otroka, a so kritike še vedno deževale, češ, kaj njen mož vidi na tako grdi ženski. Mož jo je imel rad takšno kot je in se s tem ni obremenjeval, njej pa je nekega dne prekipelo. Stvari je vzela v svoje roke in ukrepala.


Mož jo je sprejemal takšno kot je in se ni oziral na grde kritike

Najela je nutricionista, ki ji predpisal strogo dieto in jo vpeljal v bolj zdrav način življenja. Obiskovati je začela tudi fitnes in se tam potila kar 5 x tedensko. A izgubljeni kilogrami še vedno niso spremenili vsega, kar je Rusinjo na sebi motilo, zato se je odločila še za korak dlje.


Šla je pod nož in naredila drastično spremembo

Zaradi izredno redkih las je posegla po transplantaciji in tako končno dobila pričesko, kakršno si je od vedno želela. Ker z videzom še vedno ni bila zadovoljna je obiskala tudi estetskega zobozdravnika, ki ji je uredil zobe, popravila si je prsi in si privoščila še nekaj estetskih popravkov. Zapravila je ogromno denarja, a se je očitno splačalo.


Bi jo danes prepoznal?

Dovolj je imela kritik in tega, da so se vsi spotikali ob njen videz ter se ji smejali. ''Čeprav je veljala za najgršo žensko je kljub temu spoznala moža, ki jo je sprejel takšno kot je in z njo ostal v srečnem zakonu vse do danes,'' pišejo tuji mediji. Povedala je, da je spremembo želela narediti tudi zanj in ga z njo očarati - kar pa ji je zagotovo uspelo.

Dandanes ji malo kdo verjame, da je bila pred leti videti tako, kot na fotografiji poročnega dne. Njena izjemna preobrazba je dala mnogim ženskam po svetu upanje, da je marsikaj mogoče. Pomembna je volja, veliko vlogo pa tukaj igra tudi denar.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del