Quantcast
Radio1_v_zivo


Staršema vzelo sapo, ko sta videla, S KOM leži sin v postelji! Težko sta sprejela njegovo odločitev ...
OMG/WTF | 6. 7. 2020 10:12
60-letnica pravi, da je seks z 21-letnim fantom fenomenalen
Ključne besede:     par    ljubezen    starost    razlika    bizarno    razmerje
Pam ima 60 let in pravi, da je seks z 21-letnikom odličen

60-letna Pam Shasteen je srečno zaljubljena, in sicer v kar 39 let mlajšega fanta, komaj 21-letnega Johnathana. Spoznala sta se na spletu in se po tednu dni dopisovanja srečala v živo. Zaljubila sta se, postala par in začela živeti skupaj.

Par iz Oklahome pravi, da se sicer ne ozira na žaljive komentarje, a znajo biti ljudje včasih precej kruti, kar ju včasih malce prizadene. Nekateri pravijo da sta nagnusna, drugi, da ne bi smela biti skupaj, da sta grozljiva in da delate napako.  ''Seks je odličen, imava se rada in to je vse kar šteje,'' pravita in povesta, da sta se spoznala februarja leta 2018, ko je Pam na spletu za zmenkarije prejela sporočilo od Johnatana. Takoj sta se sporazumela in ugotovila, da imata ogromno skupnih točk. 


Pam je od nekdaj rada imela mlajše moške, Johnatan pa je ljubil starejše

Spomni se, da ji je bil Johnatan že na sliki izredno privlačen, pritegnili so jo njegovi skodrani lasje in ni izgledal, da jih ima komaj 21. Sprva jo je motilo to, da je toliko starejša od njega in da ima celo hčerke, ki so kar 10 let starejše od njenega fanta. In ne samo to! Ima tudi 6-letno vnukinjo. Ko je ''pozabila'' na leta, se je sprostila in zaživela. 

''Res da je precej mlajši od mene, ampak zelo izkušen. Seks z njim je fenomenalen. Točno ve, kaj dela''.


Zaprosil jo je tri mesece po tem ko sta se spoznala, maja 2018

Njegovi starši, ki so Paminih let so bili najprej šokirani in osupli, ko jim je sin razkril, koliko je stara njegova nova punca. Težko so sprejeli njegovo odločitev, a se počasi omehčali. Sprijaznili so se z dejstvom, da ima sin starejšo punco in da pač že od nekdaj ljubi starejše. Tudi pri Pam situacija domačih ni bila nič drugačna in jim je vzelo sapo, ko jim je predstavila svojega novega partnerja. Hčerke so bile šokirane, ko so ga prvič videle v živo in dejale, da ima zelo ''otroški'' obraz. Na koncu so ga sprejele in bile vesele, da si je mama končno našla nekoga, ki jo spoštuje ter je z njim srečna.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del