Quantcast
Radio1_v_zivo


Ni mogla zanositi, ko je izvedela, zakaj: Prepričana, da je težava v njej, a je bila resnica hujša
Ljubezen in odnosi | 27. 5. 2020 10:18
Ni ji povedal, da se je dal sterilizirati, ker se boji, da bi jo izgubil ... Je sebičen?
Ključne besede:     zanositev    razlog    bizarno    par    laganje    otrok    sterilizacija    vazektomija    forum    skrivanje
Težava ni bila v njej, ampak v partnerju, ki ji je skrival resnico

Moški je spregovoril o tem, da si njegova nova žena, s katero je poročen 2 leti, močno želi otroka, on pa ji ga žal ne more dati. Resnica pa je namreč precej boleča, saj ji ni povedal, da se je dal pred leti sterilizirati oz. je šel na vazektomijo. Zdaj se je obrnil na splet po pomoč in nasvete, ljudje pa so ga obtožili, da dela veliko napako ter ji mora povedati, pa čeprav bo to pomenilo konec razmerja. 

''Bil sem poročen kar nekaj let in v zakonu z bivšo ženo dobil tri otroke. Nato sem šel na vazektomijo. Nikoli si nisem mislil, da se bom znova poročil, kaj šele, da bi imel še kakšnega otroka,'' pove obupan moški in prizna, da je v novo ženo močno zaljubljen ter se boji, da bi jo s priznanjem, da ji ne more dati otrok izgubil. 


Ona misli, da je neplodna, v resnici pa je on tisti, ki ne more imeti otrok ...

Za njegov postopek vazektomije pa ve njegova bivša žena. Ko je nekega dne pripeljala k njemu otroke v varstvo, je njegova zdajšnja žena opazila, da je v veselem pričakovanju. Dejala ji je, da tudi ona že komaj čaka, da zanosi ter da ima velike težave s tem in bo očitno morala na zdravljenje. 

Takrat je bivša žena ugotovila, da ji je zamolčal in ji ni povedal, da je v resnici on tisti, ki ne more imeti otrok. Pretreslo jo je, zato mu je kasneje poslala sporočilo. Zagrozila mu je, da ji mora povedati, drugače ji bo ona: ''Daješ ji lažno upanje! Če ji ne boš priznal, si navadna svinja,'' se je glasilo sporočilo. 

''Ona je moj svet, moje vse. Ne vem, kaj naj naredim! Kako naj ji povem, da ji ne morem dati otrok! Prepričan sem, da me bo pustila, tega pa ne bi prenesel,'' je tarnal po spletu, ko so se na njegovo zgodbo odzvali številni ljudje, ki prav tako, kot njegova bivša žena menijo, da je sebičen in ji bo uničil življenje.

Kasneje je dejal, da ji je povedal in da je bila precej v šoku ter močno upa, da se bo rešilo. Kaj se je zgodilo z njuno zvezo, pa ni znano.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del