Quantcast
Radio1_v_zivo


Mama in hči počneta neobičajne stvari, ki jih označujejo za ''bolne!'' Partner je bil sprva proti, zdaj se je sprijaznil
OMG/WTF | 23. 5. 2020 10:35
Skupaj se tuširata in si delita posteljo
Ključne besede:     mama    hči    tuširanje    postelja    odnos    bizarno    navezanost    ljubezen    bolno
Če imata mama in hčerka lep odnos, sta prijateljici in se razumeta je to nekaj najlepšega, a vseeno mora biti neka zdrava meja, pravijo ljudje, ko spoznajo Mary in Brittani. 

55-letna Mary in njena 19-letna hčerka Brittani iz Floride čisto vse počneta skupaj. Ne samo, da skupaj nakupujeta, hodita na kave in po cele dneve tičita skupaj, ampak se skupaj celo tuširata ter druga drugo umijeta. Skupa pa si delita tudi posteljo. Ni stvari, ki je ne bi počeli skupaj, kar je malce skrb vzbujajoče in nenavadno. 

''Hčerka je ljubezen mojega življenja,'' pove 55-letnica, ki je prav nič ne moti, če ju ljudje obrekujejo. 


''To, da me mama namili po hrbtu in mi umiva lase, me sprošča in pomirja. Počutim se varno,'' pove 19-letnica. 

Brittani je še povedala, da trpi za anksioznostjo in jo bližina mame pomirja. Pravi, da je številka ena v njenem življenju in lahko ji zaupa čisto vse. Ko ji je težko, je mama tista, ki ji stoji ob strani in ji pomaga. Brez mame se v tem življenju ne bi znašla. 

A Mary ni ravno samska, ampak ima tudi partnerja Franka, ki mu sprva tak odnos ni bil všeč. Kmalu se je sprijaznil in spoznal, da sta resnično navezani druga na drugo ter bo moral v razmerju sprejeti obe v enaki meri. Večina ljudi pravi, da je njuno početje neprimerno in bi morali postaviti neko mejo. S tem se ne strinjata in ne želita, da se kdorkoli vtika v njun odnos. 

''Kaj pa ko bo hčerka našla fanta?'' se sprašujejo uporabniki na spletu in pravijo, da bi morali obiskati psihiatra. Nekateri celo menijo, da je mama kriva, ker je hčerko priklenila nase in ji ne dopusti, da raste ter se razvija v odraslo posameznico. 

''A veš tisto, ko spoznaš punco in ti reče, da bom moral spati še s taščo ...'' se je pošalil nek moški. Več o njunem odnosu pa si lahko ogledaš v spodnjem videu:

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del