Quantcast
Radio1_v_zivo


Mamica priznala, kaj počne medtem, ko otroka spita! Javnost TOTALNO popi*dila
Zanimivo | 18. 5. 2020 7:33
Redno kadi travo in pravi, da je zaradi tega boljša mama
Ključne besede:     mamica    otrok    trava    marihuana    priznanje    šok    starši    obsojanje    pomiritev    javnost    kajenje
Caitlin redno uživa travo in pravi, da je zaradi tega boljša mama

''Najprej pokadim travo, potem se lotim stvari,'' piše na puloverju mlade mamice in razkriva njeno vsakodnevno rutino, ki pa gre marsikomu v nos.

Spominja se, ko je prvič v javnosti oblekla ta pulover in kako so jo začeli obsojati, da je zaradi tega slaba mama. Neka trgovka ji je celo rekla, da jo je lahko sram, da se hvali s tem. 

''Kako me lahko obsojajo na podlagi puloverja in napisa, če pa v resnici niti ne vedo, kdo sem in kako skrbim za svoje otroke?'' se je razjezila 23-letnica. Caitlin Fladager iz Kanade je namreč priznala, da redno uživa travo in je tega ni sram priznati. Pravi, da to počne vsako jutro in preden se odpravi spat, ampak vedno takrat, ko gresta otroka spat ali preden se zbudita. 


Ko se je v trgovini pojavila s tem puloverjem, so jo začeli zmerjati, da je njeno obnašanje neprimerno in zagotovo ni dobra mama

''Se pa je že tudi zgodilo, da sem travo pokadila v pričo njih,'' je povedala in rekla, da jo kajenje pomirja in zaradi tega skozi dan normalno funkcionira. Poudarja, da njen namen ni, da bi bila zadeta in ne bi vedela zase, ampak, da je manj nervozna in umirjena pred otroki.

''Ko skadim svojo dozo, se ne uležem in zaspim ali zanemarjam otrok. Ravno nasprotno. Bolj sem družabna, skrbna, jima posvečam ogromno pozornosti, skupaj se igramo, kuhamo, hodimo v park.''


23-letnica pravi, da je zaradi kajenja trave boljša mama

''Zaradi tega nisem slaba mama in lahko priznam, da mi trava pomaga, da sem boljša mama. Sem umirjena in nikoli nervozna v pričo otrok. Zbudim se spočita, polna energije in pripravljena na podvige. Zakaj so mame, ki pijejo vino bolj kul, kot tiste, ki kadijo travo?'' se sprašuje in meni, da je alkohol ter nasilje v družini veliko večja težava.


S hčerko Adriano (6) in sinom Jackom (4)

Povedala je še, da je imela velike težave s spancem, kar je posledično vplivalo tudi na njeno počutje skozi dan. Bila je brez energije, zbujala se je večkrat na noč in imela zjutraj težave s koncentracijo. Odkar pred spanjem pokadi ''joint'', pa je spanje nekaj, česar se veseli. ''Čudi me, da so ljudje navdušeni nad mamami, ki se slikajo s kozarcem vina in pišejo, kako se s tem sprostijo od napornih otrok. Ko pa napišeš, da kadiš travo, pa te obsojajo. Alkoholizem je hujša stvar, kot trava,'' je zaključila in rekla, da se ne ozira na mnenja durigh, dokler se zaveda, da je dobra mama ter jo otroka spoštujeta.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del