Quantcast
Radio1_v_zivo


Radio 1 in Radenska nagrajujeta!
Nagrajujemo | 8. 5. 2020 17:00
RADIO 1 in Radenska nagrajujeta - najbolj zveste poslušalce!
Ključne besede:     Radenska    radio 1    nagrada
Radio 1 nagrajuje svoje najbolj zveste poslušalce!

Prijavi se preko zgornje prijavnice in če te izžrebamo, lahko osvojiš zalogo Radenske za celo poletje. Presenečenj pa še ni konec. Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovi še kupon za brezplačno kavo in Radensko skupaj s prijateljem. Račun za pijačo bodo poravnali v Radenski!Terase in vrtovi gostinskih lokalov so z začetkom tedna ponovno začeli odpirati svoja vrata. K uspešnemu zagonu gostinstva želijo prispevati v Radenski, saj gostom ponujajo brezplačne kupone za mineralno vodo Radenska in kavo, gostincem pa tako zagotavljajo prepotrebno spodbudo za hitrejše okrevanje po pandemiji. Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!

Postopno sproščanje gostinstva je za marsikoga prineslo veliko olajšanje. Gostje so ponovno dobili priljubljeno mesto druženja in srečavanja, številni gostinci pa priložnost, da čimprej nadomestijo izgubljeni dohodek. Pri tem jim v Radenski zvesto stojijo ob strani, saj se zavedajo, da je za okrevanje gostinske panogo ključno, da se gostje čim prej vrnejo v lokale.

Kako do kupona?

Brezplačni kupon zase in vam ljubo osebo lahko pridobite na spletni strani www.zaskupaj.si v nekaj enostavnih korakih: izberite lokal, registrirajte sebe in povabljenca, ko ta potrdi vabilo, pa že prejmete kupon za pijačo. Skupno bo Radenska poravnala stroške za 10.000 kavic in Radensk, ki jih lahko potrošniki popijejo v lokalih širom Slovenije. Trenutno je kupon mogoče unovčiti v preko 100 lokalih, število vključenih lokacij pa iz ure v uro raste.

Časa za pijačo s prijatelji bo še dovolj!

V Radenski pozivajo k odgovornem ravnanju in spoštovanju ukrepov za preprečevanje okužb. Po pričakovanem nadaljnjem sproščanju ukrepov bodo imeli gostje namreč še dovolj priložnosti za srečevanja s prijatelji, saj so kuponi veljavni vse do konca junija. Odprtje lokalov smo vsi nestrpno pričakovali, zato poskrbimo, da se bomo v njih lahko še dolgo srečevali!

Pravila za sodelovanje
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del