Quantcast
Radio1_v_zivo


Ostala brez udov in na bolniški postelji začela početi nekaj, zaradi česar je danes USPEŠNA!
WOW | 23. 4. 2020 11:23
Danes ima 25 let in uspešen vlog, kjer jo spremlja na tisoče ljudi
Ključne besede:     bolezen    amputacija    ličenje    žalostno    dekle    meningitis
Pri 18-ih so ji amputirali obe roki in nogi, danes pa navdihuje mnoge

Kaitlyn Dobrow (25) iz Kalifornije je bila aktivna najstnica, dokler ni pri 18-ih letih zbolela za bakterijskim meningitisom, kar ji je življenje obrnilo na glavo. V bolnici je spoznala, kaj jo v resnici veseli in v tem postala izredno uspešna. Danes ima na Instagramu in Youtube kanalu več tisoč sledilcev.


Bila je aktivna najstnica, ki se je rada lepo oblačila in ličila, ko ji je bolezen čez noč vzela vse

Vse se je začelo, ko je nekega večera pred spanjem imela hud glavobol, povišano telesno temperaturo, napihnjen trebuh in je začela bruhati. Mama jo je najprej vprašala, če jo odpelje v bolnišnico, a je dejala, da nima moči, da bi sploh vstala ali šla do avta. Noge je niso držale, zato je poklicala reševalce.Čez 12 ur je njeno telo začelo postajati vijolično in polno modric. Meningitis je hitro napredoval in iz ure v uro je bilo slabše. Vnele so se ji možganske ovojnice, okužba pa se je krvi prenesela tudi v ostale dele telesa, zaradi česar je bila potrebna amputacija. 


Bila je postavno dekle, bolezen pa jo je spremenila do potankosti

Ni bilo več pomoči, zato so ji morali amputirati obe roki in nogi. Prestala je ogromno operacij, danes ima zaradi posledic uničene skoraj 60 % površine kože, ki je videti kot ožganost. Okrevanje je bilo težko, naporno, a ji ni nikoli vzelo upanja, da ne bi znova zaživela življenje, normalno kolikor se le da.


Družina ji je v ogromno oporo in ji od vsega začetka stojijo ob strani

Med okrevanjem pa se je navdušila nad ličenjem in v tem našla nekaj, kar jo osrečuje še danes. To ji je vlilo voljo do življenja. ''Ličenje je spremenilo moj pogled na to, kako sem videti in mi vlilo samozavest. Začela sem snemati Youtbe videe in ustanovila svoj kanal. Med okrevanjem v bolnišnici sem imela ogromno časa in sem si preko Youtube pogledala ogromno modnih vlogerk, ki se ličijo. Navdušilo me je, zato sem s tem začela tudi sama. Postala sem kar malce obsedena,'' je povedala 26-letnica, ki se brez težav naliči s protezo in pokaže, da je v tem precej dobra.Danes je uspešna vlogerka, ki ima na videe več milijonov ogledov, ogromno oboževalcev, predvsem deklet, ki sledijo njenim nasvetom za ličenje. Je navdih mnogim, ki se pritožujejo nad svojim življenjem in dokaz, da se da z močno voljo narediti prav vse.


 
Kaitlyn je od prvega dne, ko je ostala brez udov izredno pozitivna in zdravniki ne morejo verjeti, kako optimistična je. Dekle ima izredno voljo in živi življenje s polno paro, ki ga marsikdo, ki je zdrav ne.Njene videe si lahko ogledaš TUKAJ!
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del