Radio1_v_zivo


OSVOJI 3 MESEČNI PAKET ZA RAZSTRUPLJANJE
Nagrajujemo | 10. 1. 2020 18:25
ZDRAVO 2020 Z LIVERIN FORTE!
Ključne besede:     Liverin Forte    jetra    razstrupljanje

ZDRAVO 2020!

 

Konec leta je največkrat poln vsega ... poln praznikov, poln želodcev težke hrane, poln kuhančkov, poln urnik, polno stresa … POLNA so tudi JETRA! Kdo med nami si je med novoletne zaobljube zadal, da bo v novem letu naredil nekaj za svoje zdravje?

 

Super! Dajmo skupaj!

 

Kar dvajsetim bomo na Radiu 1 pomagali, da bo začetek leta 2020 res bolj zdrav! Predvsem pa, da vam bo šlo manj na jetra! Za top skok v novo leto bodo poskrbeli Liverin Forte izdelki, ki so naravna rešitev za razstrupljanje in obnovo jeter. Kar dvajset poslušalcev bo dobilo paket za tri mesečno terapijo.

 

Prepričani smo, da vam bo Liverin Forte pomagal, ampak zraven bi bilo fajn še malo migat in ker je za nepravilno delovanje jeter poleg hrane in pijače, »zaslužen« tudi stres, ga bomo na Radiu 1 premagovali skupaj z najboljšo zabavo in SMEHOM. Veliko smeha!

 

Kako do nagrade?

 

Med jutranjim programom Radia 1 bomo predvajali smeh znane osebe. Tvoja naloga pa je, da ugotoviš, kdo je ta oseba. Sodeluješ tako, da nam pošlješ pravo rešitev s tvojimi podatki na 051 300 300. 

 

Med pravilnimi odgovori, bomo vsako jutro izžrebali in nagradili štiri poslušalce: Enega izmed njih bomo tudi poklicali in ga z novico o nagradi presenetili kar v radijskem programu.

 

In potem?

 

In potem se bo smejalo tudi tvojim jetrom! Dobiš namreč 3 mesečni paket za razstrupljanje jeter Liverin Forte.

 

Za zdravo 2020 Sanofarm in Radio 1.

 

 

Razstrupite se.

 

Prazniki, sladkarije, hitra hrana, hiter življenjski slog in stres, povzročajo tudi toksine v našem telesu. Toksini se nabirajo v naših jetrih, zato jim je potrebno pomagati. Lotite se razstrupljanja naravno in odgovorno.

 

Liverin Forte, dokazano najboljša kombinacija naravnih učinkovin

 

Liverin Forte je po mnenju farmacevtov številka 1 za razstrupljanje. Razlog za to se skriva v njegovi originalni formuli in naravnih učinkovinah, ki dokazano delujejo boljše skupaj kot vsaka posamično. Fitokompleks silimarin (izvleček pegastega badlja), izvlečka sladkega korena in indijske kosmulje ter vitamini B kompleksa in vitamini E so se izkazali za edinstveno kombinacijo, ki deluje antioksidativno in regenerativno. Vsaka sestavina doprinese svoj delež k večji učinkovitosti.

 

Pri izbiri izdelka v lekarnah bodite pozorni na originalno formulo, ki v eni škatlici vsebuje vse naštete učinkovine. To je absolutno najboljša naravna izbira in odgovorna odločitev za vaša jetra.

Preverite, ali so vaša jetra obremenjena.

S klikom TUKAJ, izpolnite obrazec in poslali vam bomo vprašalnik, s katerim boste preverili, ali so vaša jetra obremenjena.


Pravila za sodelovanje