Quantcast
Radio1_v_zivo


28-letnica povzročila ogorčenje! Starša jo obsojata, da ni normalna, mož pa je navdušen
OMG/WTF | 24. 12. 2019 8:11
Na poroko je prišla popolnoma kosmata
Ključne besede:     Rusinja    depilacija    dlake    britje    poroka    zaraščenost
8 let se ni pobrila in v svoji koži se počuti fenomenalno

Rusinja Katrina Hendrix (28) ni prijela britvice že celih 8 let, saj je spoznala, da je to delo zamudno in za to porabi preveč časa. Od kar se ne brije več, je njeno življenje popolnoma drugo, pravi 28-letnica.Do 20. leta starosti se je redno depilirala skoraj vsak dan, nato pa spoznala, da mora temu narediti konec. Odločila se je, da bo sprejela svoj naravni videz in pustila dlačicam prosto pot. Britje jo je utrujalo, jo obremenjevalo in njeno kožo razdražilo. 

Danes je njeno telo poraščeno, kar pa je prav nič ne moti in ga še z veseljem pokaže. Pravi, da se počuti svobodno in nič manj zapeljivo kot takrat, ko se je brila. Njena mama se ni čisto strinjala z njenim videzom in je dejala, da je njeno početje, da si pušča dlake odvratno. Tudi oče je bil ogorčen, ko je izvedel, da bo pred oltar pospremil kosmato nevesto. Na poročni dan je bila čisto zaraščena, nosila pa je tudi takšno obleko, kjer je bilo moč videti dlačice. 

Kasneje sta sprijaznila z njenim videzom in jo sprejela. Prav tako pa jo je sprejel njen partner, ki pa ga dlake ne motijo čisto nič oz. je celo velik ljubitelj poraščenih žensk. Njen cilj je pokazati ženskam, da niso z dlačicami nič manj lepe in da ne bo konec sveta, če bodo za en mesec pozabile na britvico. 

''Moja koža je bila po vsakem britju rdeča in razdražena, polna pikic. To me je strašno motilo. Ko sem začela puščati dlačice, sem jih najprej pustila na intimnem predelu, nato pod pazduhama in kasneje na nogah. Nato sem počasi britvico vrgla stran. Za nekaj mesecev sem postala popolnoma zaraščena in čisto svobodna''.Pravi, da veliko žensk misli, da se bodo zdele z dlačicami partnerjem neprivlačne, a temu ni tako.

''Če želi partner biti z  žensko intimen, je zadnja stvar o kateri bo razmišljal dlačice. Vse je v glavah žensk in njihovih kompleksih''.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del