Quantcast
Radio1_v_zivo


Vse je ganila slika umirajočega para, dokler ni na plano prišla RESNICA! Ukrepati je morala policija
Žalostno | 3. 12. 2019 9:18
Nesrečno žensko so obtožili, da je umorila svojega moža
Ključne besede:     par    umiranje    morilka    žena    mož    smrt    rak    tableti    bolnica    slika    ganljivo
Možu in sebi namešala tablete v želji, da skupaj zapustita ta svet

80-letno Mavis Eccleston so obtožili umora svojega moža, 81-letnega Dennisa. Ko je zbolel za rakom in vedela, da bo kmalu umrl, se ji je sesul svet. Njuna želja je bila, da skupaj zapustita ta svet, zato je sebi in njemu namešala nekaj tablet, ki sta jih popila v upanju, da umreta skupaj.


Poročena sta bila celih 60 let in Mavis si življenja brez svojega moža ni predstavljala

Žal se njun načrt ni ''posrečil,'' saj ju je pravočasno našla hči Joy Munns in poklicala reševalce. Zdravnikom je uspelo rešiti Mavis, na koncu pa so jo celo obtožili umora svojega moža. Ta je umrl 20 minut potem, ko so ju skupaj premestili v sobo.

Naslednji dan, ko si je opomogla, jo je odpeljala policija in jo zaprla v celico za 30 ur. Njena hči in sin sta temu močno oporekala in dejala, da mama nikakor ni morilka ter da naj obtožbe prekličejo. Hči Joy je na splet delila fotografijo, ko sta še zadnjič skupaj ležala v bolnišnični sobi in zapisala:


Dennis tik pred smrtjo skupaj z ženo Mavis. ''Lahko noč, draga,'' so bile zadnje Dennisove besede, njene pa: ''Lahko noč, bog te blagoslovi''.

''Vam naša 80-letna mama izgleda kot morilka? Jaz in moj brat Kevin sva se odločila, da to srceparajočo sliko deliva z vami. Mama je bila namreč obtožena umora in samomora, ker sta z očetom želela skupaj zapustiti ta svet. Mama si ni predstavljala življenja brez njega in ker je vedela, da trpi ter je obsojen na smrt, ga je želela rešiti trpljenja''.''Nikoli v 60-letih ga ne bi umorila ali pomislila na to,'' doda hči in še pove, da je vse to storila zaradi ljubezni in tega, ker si ni predstavljala življenja brez njega. ''To, da moraš bližnjega gledati, kako umira in trpi, je nekaj najhujšega''.

Joy je še dejala, da slika iz bolnišnice nikakor ni bila namenjena za javnost, a jo je delila z namenom, da pomagajo njeni mami in dokažejo, da ni kriva.

Mavis ne obžaluje svojega dejanja, saj ga je rešila muk, žal ji je le, da njej ni uspelo. Zdaj si želi le, da bi lahko v miru dočakala svojo smrt in ji ne bi bilo treba hoditi po sodiščih.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - predsedniške volitve | Volilna pravila - lokalne volitve | Seznam predvajanih del