Quantcast
Radio1_v_zivo


Na ženini fotografiji iz mladosti je opazil nekaj, ob čemer se mu je naježila koža: TO NI MOGOČE!
WOW | 19. 11. 2019 9:21
V ozadju zagledal sebe, čeprav se takrat z ženo še nista poznala!
Ključne besede:     Kitajska    skulptura    usoda    par    slika    kip    album    šok    mladost    
Xue leta 2000, v ozadju njen zdajšnji partner Ye

Pisalo se je leto 2000, ko sta bila Xue in Ye še najstnika in sta se vsak s svojima družinama odpravila v mesto Qingdao na vzhodu Kitajske, kjer sta pozirala pred rdečo skulpturo. Zanimivo je to, da takrat sploh še nista vedela drug za drugega, saj sta se spoznala šele 11 let kasneje. 

Nekega dne pa je Xue domov pripeljala moža Ye-a in njena mama mu je pokazala družinski album. Notri so bile slike Xue v otroški in najstniških letih, med njimi pa je bila tudi ta, kjer pozira pred rdečo skulpturo. Ko jo je Ye zagledal, je od presenečenja zavpil: ''TO SEM JAZ!''


Xue leta 2000, v ozadju pa je Ye, ki ga takrat še ni poznala

Xue in njeni mami ni bilo jasno, o čem govori, ko jima je pokazal, na osebo v ozadju. Dejal je, da je to on in lahko dokaže s tem, da ima doma popolnoma enako fotografijo! In res jo je imel. 


Ye je doma našel fotografijo, ko se je slikal pred rdečo skulpturo in to istega meseca, istega leta ob isti uri

''Bili smo pri tašči na obisku in mi je pokazala družinski album. Videl sem slike žene, ko je bila še otrok in najstnica, ko sem zagledala fotografijo, ob kateri se mi je naježila koža! Bila je Xue, ki je kot najstnica pozirala pred rdečo skulpturo, v ozadju pa sem zagledal sebe! Nisem mogel verjeti svojim očem!'' pove navdušeno in je sedaj še bolj prepričan, da mu je bila Xue od nekdaj namenjena. 


Niti sanjalo se jima ni, da sta le nekaj metrov narazen in se bosta spoznala šele čez 11 let

Dodala sta še, da je bilo njuno razmerje od nekdaj zapisano v zvezdah in sta si enostavno usojena. Na fotografiji sta stala le nekaj metrov narazen, nevedoč, da bosta čez nekaj let postala par. 


Nekaj časa nazaj sta se vrnila na ''kraj zločina'' in tokrat pozirala skupaj