Quantcast
Radio1_v_zivo


Na svoji dekliščini prevarala zaročenca. V javnost prišel VIDEO, izvedeli so VSI!
Viralno | 16. 11. 2019 2:21
Pregloboko pogledala v kozarec in se poljubljala z neznanim moškim
Ključne besede:     dekliščina    prevara    video    viralno
Njuno poljubljanje je posnel eden od obiskovalcev in video je postal viralen.

Emma Alicia Paz Ayala in Pablo Torres Gandara sta se po dveh letih zveze odločila, da se poročita. Emma je bila presrečna in je veselo načrtovala poroko, za katero je želela, da je res popolna. Izbrala je cvetje, jedilnike, obleko in svoje družice, ki so ji seveda priredile tudi dekliščino.

 


Družice so Emmi organizirale zabavni vikend oddih v Meksiku na znani plaži Playa del Carmen in Emma je bila nad idejo navdušena.

 Takoj po prihodu v hotel so dekleta začela močno popivati, padati so začeli šampanjci in koktajli, nato pa so se opita dekleta odpravila v Coralina Daylight Club, kjer so se tekom dneva v bikinkah nastavljale sončnim žarkom, zvečer pa plesale in še naprej veselo nazdravljale.

 


Ker so bila dekleta zelo glasna, so jih seveda hitro opazili tudi drugi obiskovalci in hitro se je razvedelo, da proslavljajo dekliščino. Okoli razposajenih gospodičen se je tako začelo vrteti kar nekaj radovednih in postavnih mladeničev, ki so jim veselo prinašali pijačo. Z enim od njih se je močno, celo malce preveč močno zbližala prav bodoča nevesta Emma, ki si je s skrivnostnim mladeničem izmenjala kar nekaj strastnih objemov in poljubov. Dekle pa pri tem početju ni pomislila na to, da bo nekdo njuno poljubljanje posnel in bo video postal viralen. 

 

 

Emma se je po končani zabavi majajoče odpravila v hotelsko sobo, zjutraj pa je doživela grozljiv šok. Ena od družic ji je povedala, da je nekdo objavil video njenega poljubljanja v klubu, ki je pod hastagom #LadyCoralina postal viralen na družbenih omrežjih.

 

 

Emma je bila šokirana in seveda tudi panična. Kaj naj stori? Poljub je obžalovala in imela je resnično slabo vest. Odločila se je, da mora čim prej povedati svojemu zaročencu, a kaj ko je sam že videl video, saj so mu ga poslali prijatelji. Pablo je pri priči odpovedal poroko in se odselil iz skupnega stanovanja. Emma je bila skrušena, a se je odločila, da stori vse, kar je potrebno, da ga dobi nazaj in prepriča o tem, da Pabla ljubi bolj kot karkoli drugega na svetu. Trajalo je kar nekaj mesecev in Pablo je Emmi nezvestobo oprostil. Poročila sta se dobro leto po tem. 

 

Pa ti? Bi oprostil/a poljub na dekliščini? 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del