Quantcast
Radio1_v_zivo


Ko izveš, zakaj je policist v naročje vzel deklico, te bo zadelo v srce! Ob tem prizoru še danes joče tudi sam ...
Žalostno | 15. 11. 2019 8:21
V ozadju so iz avta ven rezali njenega mrtvega očeta
Ključne besede:     policist    nesrečna    otrok    smrt    oče    avto    naročje    tolažba
Vzel v naročje deklico, da bi jo zamotil medtem, ko so rezali iz avta mrtvega očeta

Policist Nick Struck je delil žalostno zgodbo, s katero se je moral soočiti na delovnem mestu in ko se spomni nanjo, ga še danes stisne pri srcu.

Mlada družina je doživela prometno nesrečo in ko so prišli z ekipo na kraj nesrečnega dogodka, so ugotovili, da sta bila v avtu starša s kar štirimi otroki.  Oče, ki je vozil avto je bil mrtev na licu mesta, mama in ostali štirje otroci pa so preživeli. Nekaj izmed njih jih je utrpelo hude poškodbe in so jih morali odpeljati v bolnišnico. 

Ena izmed otrok je bila tudi 2-letna deklica, ki je ležala na travniku in bila čisto zmedena. Nick je takoj stopil do nje, jo vzel v naročje, potolažil in ji zapel otroško pesmico ''Twinkle twinkle little star'' ter za medije povedal, da jo vedno zapoje tudi svoji hčerki, da jo pomiri. 


Fotografija Nicka v naročju z deklico se je dotaknila mnogih, ko so izvedeli, kaj se dogaja v ozadju

V resnici pa jo je želel zamotiti, da ne bi v ozadju videla, kako njegovi sodelavci ven iz avta režejo njenega mrtvega očeta. Tega prizora ne bi smel videti nihče, kaj šele otrok.


Družina je zletela z avtoceste in pri tem izgubila očeta

Dejal je, da je najtežje delati, ko so v nesreče vpleteni tudi otroci. Takrat žal ne moreš ostati ravnodušen in se vpletejo tudi čustva. 

''Najbolj žalostno je to, da dekletce ne bo nikoli poznalo svojega očeta, ki je umrl le nekaj metrov stran od nje,'' je s cmokom v grlu dodal Nick za televizijo in dodal, da takšne stvari še bolj podoživlja, saj ima tudi sam družino ter si tega noče niti predstavljati.


V tem poklicu ne moreš ostati ravnodušen, sploh, ko gre za otroke