Quantcast
Radio1_v_zivo


Po fitnesu odšla h ginekologu in izvedela šokantno novico: ''Dekle, a sploh veš, kaj se TA HIP S TABO DOGAJA?!?''
OMG/WTF | 30. 10. 2019 3:09
Pri ginekologu izvedela, zakaj ji zamuja menstruacija: ''Rojevate! Odprti ste že 10 centimetrov''
Ključne besede:     menstruacija    telovadba    otrok    rojevanje    rojstvo    ginekolog    porodnišnica    zamujanje    nosečnost
Niti sanjalo se ji ni, da je noseča, kaj šele, da bo rodila!

25-letna Caity Mason iz Avstralije je odšla do ginekologa, ker ji je zamujala menstruacija, tam pa je izvedela nekaj čisto popolnoma drugega, in sicer, da ima popadke ter rojeva.

''Rojevate! Odprti ste že 10 centimetrov,'' ji je dejal ginekolog, ko jo je pregledal in jo nemudoma napotil v porodnišnico. Caity je mislila, da se heca, ko je ugotovila, da je smrtno resen. Dekletu se niti malo ni sanjalo, da je nosečo nekaj več kot 35 tednov, kaj šele, da bi bilo pripravljeno na materinstvo.


''Nisem bila pripravljena na materinstvo, nisem bila organizirana in nisem bila pripravljena na to, da čez noč postanem mama,'' je medijem zaupala Caity. 

''Moje telo se sploh ni nič spremenilo. Obleke so mi bile prav, hlače sem zapela normalno, tudi nedrčki mi niso bili pretesni. Sanjalo se mi ni, da sem noseča,'' je povedala in dejala, da ni imela jutranjih slabosti, čez dan pa ni čutila nikakršne utrujenosti. 
''Jutra sem večinoma preživela na fitnesu, kasneje pa igrala igrice'' in še pove, da je živela precej pestro, saj je hodila na zabave, plesala ter ponočevala do jutranjih ur. Uživala pa je tudi precej velike količine alkohola.

''Če bi vedela, da sem noseča, ne bi počela nič od tega! Nosečnica tega ne bi smela početi,'' pove 25-letnica, ki je na ginekološki mizi izvedela, da rojeva. Žal ji je, da ni imela vsaj enega dneva, da se psihično pripravi, da bo mama. Vse se je zgodilo prehitro.


Na ginekološki mizi izvedela, da rojeva

Pravi, da je imela tudi redno menstruacijo (vsaj mislila je, da gre za menstruacijo, v resnici pa je šlo za implantacijsko krvavitev), le zadnji mesec pa ji je zamujala nekaj dni, pa se je odločila obiskati ginekologa. 

Čez nekaj ur, ko je izvedela, da je noseča in da bo kmalu rodila, je na svet spravila dečka Flina. Čeprav se med nosečnostjo ni pazila, se je deček rodil povsem zdrav. Pravi, da ne obžaluje rojstva sin in ji je edino žal, da nima nobenih posnetkov z ultrazvoka in da ni bolj pazila na svoje ter otrokovo zdravje. 

''Ničesar ne bi spremenila, zame je popoln in je z razlogom prišel na takšen način v moje življenje!''Mali Flin lepo raste in je Caity v velik ponos

Kasneje je kontaktirala tudi fanta, s katerim je zanosila, a o tem ni želel slišati ničesar.  Caity je to močno prizadelo, a ima veliko podporo domačih in ogromno ljubezni prijateljev, ki ji stojijo ob strani. Čeprav bo deček odraščal brez očeta, pravi, da bo naredila vse, da bo imela ogromno ljubezni in mu v življenju ne bo ničesar manjkalo.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del