Quantcast
Radio1_v_zivo


VIP AMZS VULKANIZER
Nagrajujemo | 11. 10. 2019 16:00
Osvoji komplet zimskih gum Continental
Ključne besede:     AMZS    vulkanizer    zimske gume    pnevmatike    Continental

 

Ponovno prihaja tisti čas v letu, ko je treba pomisliti na zamenjavo gum! Kaj, ko bi letos ta projekt prepustili nam? Na Radio 1 prihaja: VIP AMZS vulkanizer! Tomaž Klepač in Iztok Gustinčič, vaša vsakodnevna spremljevalca na poti domov, sta se v tem tednu odločila, da se enkrat za spremembo pravočasno pripravita na menjavo gum. In na pomoč jima je priskočil Pravi prijatelj – AMZS! KinG-a se bosta za teden dni prelevila v vulkanizerja. Nekdo od njiju pride k tebi na dom ali v službo in avto odpeljete na premontažo gum in pregled optike. Povrhu vsega pa prejmeš še brezplačno hrambo letnih gum v AMZS gumihotelu do pomladi. Brezplačno in predvsem brez čakanja! Si predstavljaš, da boš imel enkrat za spremembo avto preobut že pred zakonskim rokom? Zate se zima res že lahko začne!

 

In to še ni vse!

 

V petek nekomu podelimo komplet zimskih gum Continental. Seveda mu avto odpeljemo tudi na premontažo, opravimo optiko ter shranimo letne gume v AMZS gumihotelu do pomladi. Vse s pomočjo Pravega prijatelja AMZS!

 

Vse kar moraš narediti je, da se prijaviš preko zgornje prijavnice in držiš pesti, da te pokličemo.Polona iz Celja dobila zastonj menjavo pnevmatikZa kakovostno izbiro novih gum, strokovni pregled tvojih obstoječih gum in hrambo pa seveda poskrbijo v AMZS. Čaka te velika mreža poslovalnic po vsej Sloveniji in zraven še hitri servis za vse malenkosti, ki jih je treba odpraviti pa ni bilo časa med letom.  

 

 

ZIMA BO PRIMA!

Tudi zato, ker jo boste pričakali pripravljeni! Svojo »jekleno mašino« lahko v oktobru preobujete hitreje in ceneje. VARNOST je ključna. Obisk AMZS in menjava pnevmatik v oktobru pa vam prinaša VIP storitev.

 

VIP? Vrhunsko in poceni!

Enkrat za spremembo torej ne čakajte do zadnjega. Obiščite AMZS v oktobru in si zagotovite do 30 % nižjo ceno premontaže (10 % popusta za vse, 30 % za člane AMZS). Z rezervacijo termina na www.amzs.si se boste izognili čakalnim vrstam in si zagotovili hrambo letnih pnevmatik v AMZS gumihotelu.

 

Ne pozabite, pnevmatike oziroma kolesa so edini stik vozila s podlago, zato je še kako pomembno, komu jih zaupate. Mreža AMZS strokovnjakov in avtocesta znanj bo prispevala, da boste na cesti varnejši.

 

Pravila za sodelovanje

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del