Quantcast
Radio1_v_zivo


''Rojevala'' celih 8 let, da bi dobila tisto, o čemer je potiho sanjala! Končno se ji je uresničilo
Zanimivo | 11. 9. 2019 10:22
Alexis je po 10 fantih le dočakala deklico
Ključne besede:     družina    deklica    rojevanje    otroci    enajst    11    nosečnost
Z možem tokrat nista načrtovala nosečnosti in se jima je rodila deklica

39-letna Alexis in 44-letni David Brett zagotovo nista običajna starša, saj imata kar 11 otrok. Od tega 10 fantov, zadnja, ki je privekala na svet pa je bila končno deklica. 

Čeprav je dve leti nazaj za medije izjavila, da z možem ne bosta imela več otrok in njuna družina ne bo kot ''nogometna ekipa,'' se je očitno motila. Celo zatrjevala je, da gre na sterilizacijo, a se je očitno zgodilo ravno obratno. Spet je zanosila in povila že enajstega otroka. Alexis je bila v svojem življenju noseča kar 8 let zapored in pravi, da ne obžaluje ničesar. Vesela je, da ima veliko in srečno družino. Tudi, če bi v enajsto rodila dečka, bi bila presrečna. Je pa res, da si je nadvse želela imeti deklico in želja se ji je le uresničila.  

Zadnje nosečnosti ni planirala in sta bila z možem precej presenečena, ko sta na ultrazvoku izvedela, da pod srcem nosi deklico. Z rojstvom male Cameron se je spremenila družinska dinamika in bratje so postali izredno zaščitniški ter mami v veliko pomoč. Vsi ji pomagajo pri hišnih opravilih in skrbijo za svojo sestrico.Življenje s tako veliko družino ni lahko. Pravi, da nonstop pere, sesa, pomiva in se ukvarja z otroki, jih vozi na krožke, skrbi, da so čisti, lepo oblečeni, niso lačni in so predvsem lepo vzgojeni. 

Vsak teden popijejo skoraj 40 litrov mleka, pojedo 14 štruc kruha, 8 škatel kosmičev, 20 kilogramov jabolk in prav toliko banan. Poleg tega na teden porabijo tubo zobne paste in kar dve plastenki šampona. A kljub vsemu delu Alexis in David, ki trpi za parkinsonovo boleznijo, še najdeta čas za kaj drugega in uživata svoje življenje kolikor se le da.''Mož je voznik vlaka in zapusti dom ob 5.30. Jaz imam potem le malo časa, da v miru popijem kavo in se stuširam, preden otroci vstanejo. Življenje z 11 otroki ni lahko. Perilo perem 50x na teden, sesam pa tudi po 7x na dan,'' pove mamica in še doda, da ji je pred rojstvom hčerke uspelo, da je 3x na teden šla tudi v telovadnico, kjer dela kot inštruktorica fitnesa ter že komaj čaka, da bo zopet tako.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del