Quantcast
Radio1_v_zivo


(SRAMUJE SE FANTA) "Z njim ne upam v javnost. SRAM ME je, ker je TAKŠEN!"
Ljubezen in odnosi | 21. 8. 2019 10:05
Ko je ženska višja od svojega partnerja
Ključne besede:     višina    centimetri    ljubezen    odnosi    iskreno
"Fant je deset centimetrov manjši od mene."

Pisala nam je bralka, ki želi ostati anonimna in nam zaupala svoj problem.

"Pred nekaj meseci sem spoznala super fanta, s katerim sva se takoj ujela in zbližala. Res je pozoren, ljubeč in z mano dela kot s kraljico. Nosi mi rože, organizira večerne zmenke in lahko rečem, da je prav on po vseh glupih bivših, ki sem jih imela, tisti, s katerim se vidim tudi v bodoče.


Ampak nekaj me moti, kar se vam bo zagotovo zdelo totalno bizarno, ampak ne morem iz svoje kože, predobro se poznam in vem, da me bo motilo tudi v prihodnje. Moj fant je 10 centimetrov manjši od mene! Sama sem res visoka, v višino merim 182 cm, on pa slabih 172 in razlika je res opazna. Prav tako je res zelo suh, brez kakršnih koli mišic, jaz pa imam športno postavo, in ta razlika v centimetrih še bolj pride do izraza.


Ker me njegova višina tako zelo moti, me je sram prav vsakič, ko greva v javnost. Zdi se mi, da naju vsi čudno gledajo in opazila sem, da vse pogosteje iščem izgovore, kako bi raje ostala doma. Predstavila sem ga samo eni moji prijateljici in tudi ta ni bila ne preveč navdušena nad najino razliko v centimetrih. Rekla je celo, da je ob meni videti kot palček, jaz pa kot kobila. To me je res zabolelo.


Seveda mu tega nisem povedala, ker ga nočem prizadeti in pač misli, da me njegova višina ne moti. Ne ve pa, da so bili vsi moji bivši partnerji res visoki in prav ob nobenem od njih se nisem počutila tako kot zdaj, kot ogromna kobila. Grozno mi je, ker je res enkraten človek in vem, da me obožuje, ampak jaz obožujem le njegovo notranjost, zunanjost pa me odbija. Seveda zaradi tega malenkost trpi tudi najino spolno življenje, ampak v temi je lahko tudi majhen palček velikan."

 

Kaj meniš ti? Je 10 centimetrov razlike v višini preveč? Zaupaj nam v komentar pod Facebook objavo. 


Preveri pa spodaj tudi še nekaj znanih zvezdniških parov, kjer je ženska višja od partnerja:  

 

Cameron Diaz in Benji Madden

 

Uma Thurman in Ethan Hawke 

 

Erin Darke in Daniel Radcliffe

 © 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del