Quantcast
Radio1_v_zivo


"Pumpal me je kot napihljivo blazino, jaz pa sem razmišljala samo o eni stvari. Zato sem storila TOLE ..."
Ljubezen & seks | 30. 11. 2019 1:03
Ko ženske zaigrajo ORGAZEM, to izgleda TAKOLE
Ključne besede:     orgazem    ženske
Ženske včasih zaigrajo orgazem, saj ne želimo prizadeti svojega partnerja.

"Skakal je po meni, hropel, me obračal in pumpal kot napihljivo blazino. Seksala sva več kot eno uro, vse me je že bolelo, ves čas sem razmišljala o tem, kaj bom jedla, ko končava ... ni mi preostalo nič drugega kot da to storim. Zaigrala sem orgazem. Ne morem revežu po eni uri kardio vadbe reči, da mu ni uspelo. Bil je vesel in ponosen, nisem mu mogla streti srca. Naslednji dan sem si do orgazma pomagala sama. "  To je le ena žalostnih zgodb, ko ženska sebi na škodo zaigra orgazem. 

 

Veliko žensk prizna, da zaigrajo vrhunec, saj ne želijo prizadeti partnerja. Nekateri partnerji se za svoje drage v postelji zelo potrudijo in slednje nato mislijo, da je problem v njih, ker ne uspejo doseči orgazma. Najdejo pa se tudi takšni, ki jim za orgazem partnerke ni mar in jim je pomembno le to, da ga dosežejo sami. Igranje orgazma dolgoročno vsekakor slabo vpliva na spolno življenje para, saj je nekdo v zvezi vedno manj zadovoljen kot drugi, če sploh, kar pa lahko nato vodi v številne prepire, slabo voljo in posledično tudi pomanjkanje libida. 

 

Razlogi za igranje orgazma so torej jasni, kakšni pa so znaki za to? Preveri seznam. 

 

1. Vse skupaj deluje kot en velik šov

Bodimo pošteni. Pristni orgazmi niso vedno seksi, kot jih želijo prikazati v filmih. Ljudje v trenutkih ekstaze čudno pačijo obraze, proizvajajo nenavadne zvoke in glasno hropejo. Če so njeni izrazi in vzdihi v veliki meri usklajeni in ni prav nič zadihana, potem imaš opravka z igralko. Povsem možen pa je tudi drug ekstrem. Partnerica tako močno kriči in diha, da se moški ustraši za svoje življenje.


2. Po seksu je tiho

Če se ti po seksu režiš kot pečen maček, ona pa le tiho leži v postelji, si lahko prepričan, da ni zadovolj(e)na. Morda misliš, da so jo premagala čustva, ker si ji pokazal vse svoje seks veščine, a v resnici si ustrelil mimo in jo je le strah priznati, da so tvoje predlagane poze vzrok za njene stegenske krče.


3. Po seksu te ne gleda v oči

Ženske po seksu ne želijo rapravljati o tem, kakšna se jim je zdela akcija. In če misliš, da moraš še verbalno obelodaniti kakšen bog seksa si, boš brcnil v temo. Če pa vseeno ne moreš iz svoje kože in potrebuješ potrditev ob koncu akcije, pa pozorno poglej njene oči. V kolikor ženska ob tvojem post festum seks navdušenju, pogleda vstran in zamrmra nekaj v smislu: "bilo je ok", vedi, da ji ni bilo všeč in bo potreben popravni izpit.


4. Pred seksom spije kar nekaj alkohola

V kolikor tvoja partnerica potrebuje alkoholno spodbudo, preden gre s tabo med rjuhe ali na kuhinjski pult, najverjetneje obstaja razlog, da med spolnimi igricami ne more in ne želi biti trezna. Poišči ga.

5. Pretirano navdušenje

Če partnerica med seksom začne kar naenkrat divje kričati in se zvijati, ti pa se sprašuješ kako za vraga ti jo je uspelo tako dobro zadovoljiti (sploh če pred njo nisi imel tako dobrih "rezultatov"), se bo potrebno za hip ustaviti in vprašati, če je njeno doživljanje sploh pristno.

6. Prevzame kontrolo, zraven pa popravi vsak tvoj gib in prijem

Ko začne ženska med seksom usmerjati in popravljati vsak tvoj gib, potem to pomeni, da počneš nekaj narobe in je očitno naveličana ustaljenih praks. Več kot očitno si želi novosti, spodnesi ji tla z drugačnim pristopom in žanji sadove.

7. Postane vidno nervozna, ko debata v družbi nanese na igranje orgazma

S partnerico sta na večerji in kar naenkrat nekdo omeni igranje orgazmov. Ti se samozavestno smeješ revežem, ki ne zmorejo zadovoljiti svoje drage, medtem ko se tvoja partnerica le kislo nasmehne in v tišini spije do konca kozarec vina. Houston, imaš problem.

8. Po seksu te potreplja po rami

Bravo, ni ti uspelo. Poskusi še enkrat.

9. Konstantno omenja svojo prijateljico, ki ima verižne orgazme

V kolikor ženska omenja prijatelja prijateljice, ki naj bi bil sposoben ženski nuditi ne enega, temveč 4 zaporedne orgazme, lahko to jemlješ kot namig. Tudi ona si jih namreč želi več, a upa, da boš to med vrsticami razbral sam.

NE POZABI. Ženske orgazmov ne doživljajo na isti način, prav tako pa se med sabo razlikuje intenziteta in dojemanje le-teh. Včasih so močnejši, drugič ga komaj zaznajo. Pomembno pa je v zakup vseeno vzeti, da porno industrija in literatura orgazem opisujeta kot tresoč in kričeč pokazatelj zadovoljstva, kar pa ni nujno, da drži. Tudi če ženska ne doživlja vsega opisanega, to še ne pomeni, da vrhunca ne doživi. Iskren pogovor o željah in pričakovanjih glede seksa lahko vajin odnos popelje na višjo raven, hkrati pa se bodo izboljšale tudi posteljne aktivnosti.