Quantcast
Radio1_v_zivo


Za ta tri HOROSKOPSKA znamenja bo mesec JULIJ najboljši mesec v tem letu!
Horoskop | 4. 7. 2019 9:41
Si med njimi?
Ključne besede:     horoskop    rak    škorpijon    ribi    neverjetno    napoved    mesec    julij    pozitivno    sreča    ljubezen    kariera    življenje
Julij se je že začel, za nekatere bo menda najboljši!

 

Zvezde so pokazale, da bo za nekatere ljudi mesec julij najboljši v tem letu, mogoče celo v življenju. Leto je v polnem teku, poletje pa je čas, da se malo ustavimo, potujemo, smo na morju, pijemo koktejle in uživamo v družbi. Mesec julij je v znamenju raka in ponudilo se bo ogromno priložnosti za nov začetek, lekcije, ki si jih dobil do sedaj, pa bodo končno dobile nek smisel, nek pomen. Predvsem tri astrološka znamenja se bodo v juliju imela noro dobro – še več, to bi lahko bil celo najboljši mesec tega leta.

 

RAK

Že od nekdaj si v svojem življenju želiš sprememb, nečesa novega. Sedaj je prišel čas za to in lahko se boš veselil/a velike spremembe, napredka. Prav prvi teden ti bo dal dodatno energijo in izpolnilo se bo veliko tistih stvari, ki si si jih zastavil/a, zamislil/a. Izkoristi motivacijo in na valu uspeha skušaj zaplavati čim dlje. Obeta se ti tudi napredovanje na področju službe.

 


ŠKORPIJON

Ciljem v tvojem privatnem življenju se boš prav v mesecu juliju zelo približal. V mesecu juliju se ti lahko zgodi nek nov začetek, tako na zasebnem področju kot na področju kariere, v naslednjih letih pa ti bo ravno ta nov začetek prinesel veliko veselja. Nekaj, kar se ti je morda nekoč zdelo strašno in nemogoče, nedosegljivo, bo sedaj zelo blizu. Mogoče se ti obeta celo nova ljubezen.

v

RIBI

Ta mesec ti bo samozavest zrasla do neba. Vse, česar se boš lotil, ti bo uspelo in prav to ti bo dalo še večji zagon za naprej. Poleg uspeha na področju kariere pa se ribicam obeta še nekaj drugega: nova oseba v tvojem življenju. Ni sicer nujno, da bo ta oseba na ljubezenskem področju, zelo pomembno pa je to, da bo ta oseba zelo POZITIVNO vplivala na tvoje življenje. Ta mesec bo odličen tudi za reševanje sporov, opogumi se in naredi korak naprej, to ti bo izboljšalo splošno počutje, verjemi.


© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del