Quantcast
Radio1_v_zivo


(RAZKRIVAMO) TO so NOVI ŽIRANTI šova Znan obraz ima svoj glas
Ekskluzivno | 3. 7. 2019 11:24
Žirantska ekipa se bo letos v celoti zamenjala
Ključne besede:     Znan obraz ima svoj glas    Denis Avdić    Lea Sirk    Marko Miladinović    Lara Komar
V peti sezoni bomo videli druge žirantske obraze.

Po dveh letih se jeseni končno vrača eden najbolj priljubljenih šovov pri nas, Znan obraz ima svoj glas. Novo, peto sezono bo tudi letos vodil Denis Avdić, sicer pa se obetajo velike spremembe, predvsem glede žirantov, ki bodo letos povsem drugi.

Bolj ali manj stroge žirantske stolčke bodo jeseni zasedli: pevka Lea Sirk, igralka Lara Komar in igralec Marko Miladinović.

 

LEA SIRK

 

Pevka, jutranja sovoditeljica na Radiu 1, glasbenica in aranžerka, ki je v Ženevi magistrirala na smeri flavtist solist. Pogumna lastnica najbolj divjih pričesk in še bolj odbitih barvnih odtenkov. Vokalistka in bekvokalistka velikim slovenskim imenom. Večkratna spremljevalna pevka na Evroviziji, lani uspešna predstavnica Slovenije na Portugalskem.
Hvala, ne?
Vsekakor, ja!

 

»To bo zame velik izziv, saj dobro vem, kaj pomeni stati na tistem odru in štiri mesece dihati za to oddajo. Bom pa zaradi tega veliko lažje presodila napredke, ki se bodo iz tedna v teden videli pri tekmovalcih. Komaj čakam, da jih spoznam in skupaj začnemo ta nori šov, ki bo jesen naredil tako pozitivno!«

 

View this post on Instagram

A post shared by Lea Sirk (@leasirk) on

 

LARA KOMAR

 

Gledališka, TV in filmska igralka, ki je gledalcem POP TV priveslala v srca po Reki ljubezni. Mediteranska lepotica neštetih talentov in znanj. Miss Trsta in magistrica marketinga. To ni povezano med sabo, je pa usodna kombinacija. Diplomantka igralske akademije v Trstu in lastnica diplome iz solo petja.
Femme Fatalle 2018.

»Pred mano je vznemirljiva avantura. Žirantka v spektaklu, ki je poln vsega, kar ljubim: petja, glasbe, plesa, preoblek, preobrazb. Prav nasmejana danes jadram v poletje, ki bo v znamenju sončnih pričakovanj, saj komaj čakam, da sedem za mizo z novimi kolegi, ki vem, da so kot jaz navdušeni in pripravljeni na nove izzive!«

 

View this post on Instagram

A post shared by lara komar (@lara_komar) on

 

MARKO MILADINOVIĆ 

 

Mile ima mnogo zanimanj in nazivov: igralec, kreativni direktor, tekstopisec in producent. Gurman, ki ve, kje fino jesti, Doza iz filma Jebiga in Mile iz Šiška Deluxe. Kaj pa naj bo drugega?
Odličen pripovedovalec vicev in visok moški strašno dobrodušne narave.

 

»Najbolj me žene dejstvo, da bom dejansko soustvarjal potencialno prihodnost tekmovalcev in vse to v družbi dveh opasnih žensk in enega zelo navitega voditelja. Pričakujem zelo vročo sezono, polno smeha, pa tudi kakšnih solzic. Gre za precej čustveno zasedbo.«

 


Tudi letos se bo predstavilo osem tekmovalcev, znanih obrazov, ki bodo skozi celoten šov presenečali s svojimi preobrazbami, na njihova imena pa bo treba še malce počakati. 


 

Vir: POPTV

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - predsedniške volitve | Volilna pravila - lokalne volitve | Seznam predvajanih del