Quantcast
Radio1_v_zivo


Ko je izvedel, da je partnerka noseča, se mu je sesul svet: ''Noro se ljubiva, a je nekaj zelo narobe!''
Zanimivo | 2. 7. 2019 3:50
Izvedel, da je neploden, žena pa mu je povedala, da je noseča
Ključne besede:     žena    mož    azoospermija    neplodnost    nosečnost    varanje    novica    forum    otrok    ljubezen
Ne more verjeti, da bi ga varala, saj imata popoln zakon

Moški je javnost presenetil z izjavo, da se mu je sesul svet po tem, ko je izvedel, da njegova žena pričakuje otroka. Na forumu je potožil, da sploh ne ve, kaj storiti, saj so mu leto dni nazaj diagnosticiralo azoospermijo oz. neplodnost. 

''Skupaj sva šest let, zadnja tri leta srečno poročena. Moja žena je najboljša oseba kar sem jih kadarkoli spoznal. Odlično se razumeva in lahko rečem, da je najin zakon popoln. Odkar pa mi je sporočila, da je noseča, se mi je sesul svet,'' pove zlomljen moški, ki je želel ostati anonimen in nadaljuje: ''Imava tudi odlično seksualno življenje, zaradi česar je zakon le še bolj popoln. Ko mi je povedala, da je noseča, je bila presrečna, jaz pa sem ostal brez besed. Ob besedah da pričakujeva otroka, sem obnemel'' .

Povedal je, da si sploh ne more predstavljati, da bi ga prevarala, saj imata popoln zakon, brez prepirov, z veliko seksa, komunikacije in vse poteka tako kot mora. Na kraj pameti mu ni padlo, da bi ga lahko prevarala, saj se noro ljubita in v zakonu nimata nikakršnih težav.
''Res je, da ima delo, ko se mora s strankami velikokrat dobiti ob večerih, a nikoli v 6-ih letih razmerja nisem pomislil, da bi me prevarala. Šele, ko mi je pred kratkim povedala veselo novico, da je noseča, pa sem začel sestavljati celotno sliko. Vsak večer, ko se je vrnila domov, je dišala drugače, a tega nisem nikoli povezoval s tem, da me vara ... Zdaj pa sem začel dvomiti vanjo''.  


Na forumu je povprašal ljudi, kaj bi v njegovem primeru storili in kako bi se spopadli s to težavo. Dodaja, da njegova žena ne kaže nikakršnih ''znakov'' varanja in mu je vsak dan naklonjena, imata veliko seksa, se ga ne izogiba in mu posveča veliko pozornosti. 

Na forumu ga je potolažilo kar nekaj moških, ki imajo azoospermijo in so kljub temu postali očetje.

Zaradi tega je dobil pogum in vseeno odšel še na en na pregled. Dobil je malo upanja, da pa je otrok le morda njegov in se je našel en ''aktiven'' spermij, s katerim mu je uspelo postati oče.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del