Quantcast
Radio1_v_zivo


IZJAVA Angelce Likovič močno razjezila ANJO, zato se je odzvala na svojem Facebooku: ''A vi mene zaje*avate?''
Denis Avdić Show | 27. 6. 2019 9:15
''Dobila je tisto, kar si je zaslužila,'' je izjavila Angelca o sodnici, ki so jo pretepli
Ključne besede:     Anja    Ramšak    izjava    sodnica    Angelca    Likovič    nesramno    komentar    Facebook    pretep    brutalno
Foto: Bobo in Radio 1

Angelca Likovič velikokrat pove tisto kar si misli in je s svojim ostrim jezikom že večkrat razjezila širšo javnost. Tokrat pa je zopet izrazila svoje mnenje in močno razjezila marsikaterega državljana Slovenije. Njen stavek, da je sodnica Danijela Ružič, ki so jo pred dnevi brutalno pretepli dobila tisto, kar si je zaslužila, zagotovo ni nekaj, čemur bi ploskali, ampak nekaj, kar je precej sramotno. Pri Angelci so preverili, če je res komentar zapisala ona sama in je to potrdila. Dejala pa je še, da če bi bila Ružičeva poštena, se to ne bi zgodilo. 

Mimo tega ni mogla niti Anja Ramšak, ki se je nad njeno objavo odzvala kar preko svojega Facebooka in zapisala sledeče:

Koliko časa že poslušamo nebuloze teh ljudi, ki bi jim počasi res morali po možnosti z zakonom vzet pravico do razglašanja lastnega mnenja. Nekako, čeprav stežka, razumem srednjeveške polemike okoli splava, nimam težav s tem, da nekateri še živijo po vseh božjih zapovedih, približno mi je jasno, zakaj folk leta 2019 še motijo homoseksualci, ... ampak da pa je ženska sama kriva za to, da jih faše? A vi mene zajebavate?

Da si zasluži, da jo nekdo pretepe praktično do smrti? Karkoli ženska naredi ali pa reče – ni kriva za zlorabo - psihično ali pa fizično.

Nikoli si ne zasluži tega, da jo nekdo prebuta skorajda do smrti, lepo vas prosim. In a bomo take izjave ves čas mirno tolerirali, malce zavili z očmi in rekli: "Oh, ta Angelca ga pa spet biksa." Par let nazaj je bila po njenih besedah ženska sama kriva za posilstvo, zdaj je sama kriva za to, da jo nekdo pretepe z bejzbol kijem. In še enkrat – to izjavi ženska o ženski! Mega razpizdi me to, res, tako da bom zaključla v najbolj možnem seksističnem tonu ever, ogabno mi je, da si to v resnici mislim – ampak si: "Angelca, vi ste direkt za šporhert. Držte se te svoje potice, lepo prosim, dost je blo."

LP.

Anja, ženska© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del