Quantcast
Radio1_v_zivo


Zaradi svojega videza pustila službo, ki jo je oboževala: ''Ne morem delati takšna, rabim pomoč!''
Zanimivo | 4. 7. 2019 11:40
Ogromne prsi ji povrzočajo bolečine in težave v vsakdanjem življenju
Ključne besede:     prsi    težave    služba    bolečine    odpoved    podoba
Dani ima tako velike prsi, da ji onemogočajo normalno življenje

Medtem, ko si nekatere ženske želijo povečati prsi, pa je tukaj nesrečna Dani Markerson (20), mlada mamica, ki ima že od rane mladosti z njimi težave. Začelo se je, ko so ji pri 14-ih začele rasti in se do danes skoraj niso ustavile. 20-letnica ima danes številko prsi 36 K in je zaradi tega morala pustiti službo v pisarni, ki jo je rada opravljala.


Dani je nesrečna in bi rada odšla na operacijo zmanjšanja prsi

Prekomerno sedenje za računalnikom ji je povzročalo neznosne bolečine v hrbtu, ki so jo spremljale tudi ponoči in ji kratile spanec. Poleg težav s hrbtenico pa je imela oz. še vedno ima, težave v vratu in kolenih. Ko je zanosila, pa se ji je teža le še povečala, kar je povzročilo tudi velik pritisk na kolena, zato ji je zdravnik priporočil operacijo le teh.


Nosi posebne nedrčke za katere odšteje ogromno denarja, a ne zdržijo dolgo in se hitro uničijo

Deni pravi, da težko leži na hrbtu, saj zaradi prsi težko diha in da ji tudi nošenje nedrčka predstavlja velike bolečine. Zaradi teže dojk, so se ji v ramah naredile zareze in poškodovale njeno kožo. Veliko stroškov ji povzroča tudi nakup nedrčka, ki ga mora naročiti le po spletu in zanj odšteti kar nekaj denarja. Najhuje pa je to, da ga nima več kot pol leta, saj se vedno strga. 

''Ker so mi vse majice oprijete ali se mi vidjo prsi, pravijo da sem vulgarna ali debela.'' 


Zaradi teže dojk se ji vsi nedrčki strgajo

''Sem depresivna in v stresu. Moja samozavest je zelo nizka, težko se gibam in ne morem normalno funkcionirati skozi dan. Rada bi zaživela normalno,'' potoži mlada mamica in pove, da ji je skrajno neprijetno, ker ljudje nonstop strmijo le v njene prsi. 


V času nosečnosti so se ji prsi le še bolj povečale

O zmanjšanju prsi razmišlja že kar nekaj časa, a je trenutno v finančni stiski. Operacija bi jo stala okoli 6.000 EUR, kar pa za mamo samohranilko predstavlja prevelik finančni zalogaj. 

To je edina opcija, da zaživi normalno življenje, saj se želi zbuditi brez bolečin, se normalno igrati s svojim otrokom ter si najti službo.


Veliko težav ima pri opravljanju vsakodnevnih opravil

Pravi, da varčuje že nekaj časa, a ima zraven za odplačevati tudi kredit in še veliko stroškov. Dani se je že obrnila na zdravstvo in povprašala, če bi ji lahko krili stroške operacije. Odgovorili so ji, da bodo preučili njen primer, jo poklicali na pregled in ji sporočili kako in kaj. Zbrati morajo dovolj dokazov, da je ustrezna kandidatka za zmanjšanje prsi in ima res kronične težave, ki se ji pojavljajo skozi cel dan, ji ogrožajo zdravje ter ji onemogočajo normalno življenje.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del