Quantcast
Radio1_v_zivo


Zagledala fotografijo hčerinega bodočega moža in skoraj omedlela: ''NE VERJAMEM, TO NI MOGOČE!''
Ljubezen in odnosi | 19. 6. 2019 3:58
Po 20-ih letih se zgodi nekaj neverjetnega
Ključne besede:     par    prijateljstvo    šok    slika    otroštvo    poroka    mama    ljubezen    mož
Ed in Heidi je združila usoda

Ta neverjetna zgodba govori o 27-letni Heidi in isto starem Edu Savittu. Začelo se je leta 2011, ko se je Ed preselil v študentski dom, kjer je pred njim živela tudi Heidi. V sobi je pustila listek, kjer je pisalo njeno ime, zato se je odločil, da jo bo kontaktiral, saj ni znal upravljati s sušilcem. Heidi mu je prijazno pomagala, kasneje pa sta spoznala tudi v živo. V hipu sta se zaljubila in postala nerazdružljiva. 


Občutek sta imela, kot, da se poznata že celo življenje

Na družinskem kosilu se je vse spremenilo

Dve leti nazaj sta šla na kosilo, kjer sta se jima pridružila tudi njuni mami. Klepetali so o vsem mogočem, nato pa je beseda nanesla tudi na njuno otroštvo. Heidina mama je takrat omenila, da se spominja, kako lepo je bilo, ko so pred leti hodili na jadranje. Edova mama je nato povedala, da so tudi oni hodili nekoč na jadranje, kjer so preživljali dopust.


7-letna Ed in Heidi na počitnicah


Takrat se je Heidina mama spomnila, da je imela njena, takrat 7-letna hčerka fanta, ki mu je bilo prav tako ime Ed. Bila sta neločljiva, skupaj sta se igrala po cele dneve, se držala za roke in preživljala vsako minuto prostega časa skupaj. Najhuje jima je bilo, ko sta se morala raziti in se od takrat naprej nista videla nikoli več. In tako je minilo 20 let.

Dva tedna kasneje pa je Hedina mama v škatli na podstrešju našla 20-let staro sliko z dopusta jadranja v Turčiji. Na njej je bila Heidi in njen prijatelj Ed. Mama Kay je sliko pogledala 2x in takrat spoznala nekaj, ob čemer je obnemela.


Bila sta nerazdružljiva, nato pa se nista videla nikoli več


''Začela sem kričati, saj sem ugotovila nekaj, kar ne more biti res!'' Je povedala Kay, ko je odkrila, da je deček na sliki njen zdajšnji fant Ed.

Fiona, Edova mama: ''Ko mi je Kay poslala sliko in sem jo pogledala, se mi je takoj posvetilo za kaj gre. Na njej je bil moj sin, s svojo prijateljico oz. zdajšnjo partnerko Heidi!''


Usoda ju je združila na faksu, a sploh nista vedela, da se poznata že od prej

Vsi skupaj, s Heidi in Edom so mislili, da sta se prvič srečala na univerzi, ne pa že pri rosnih 7-ih letih.

''Nisem verjela v usodo, dokler se ni zgodilo tole - usojeno nama je, da sva skupaj,'' je za medije povedala Heidi.


Ed in Heidi na poročni dan v objemu svojih družin

Najbolj zanimivo pa je tudi to, da se niti družine niso med seboj prepoznale. Nikomur ni bilo jasno, kako je to mogoče, da si niso zapomnili obrazov.

Je to usoda ali zgolj naključje? Kakorkoli že, je življenje poskrbelo za prelepo zgodbo para, ki si bosta to zapomnila za vselej.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del