Radio1_v_zivo


GROZNO, kaj lahko glivice povzročijo vašim nohtom! Začnite jih uničevati takoj
Oglas | 21. 6. 2019 3:09
To je najboljši način, kako se enkrat za vselej znebiti glivic
Ključne besede:     glivice    Powersept

So vaši nohti rumeni, odebeljeni  ali na vogalih celo odlomljeni? Se del nohta že dviga, pa sploh opazili niste? Vas srbi med prsti in ne veste zakaj? Se soočate z neprijetnim vonjem? Vse to so znaki, da imate glivice. S 100% garancijo vam podajamo korake, kako se jih znebiti!

 

Prepričani smo, da prav vsak izmed nas komaj čaka, da odvrže nogavice in zaprte čevlje. A, ko vaše negovane noge napadejo glivice, se nohti postopoma spremenijo v krhke, poroženele, rumenkaste in celo odebeljene. Ne zakrije jih niti najboljši lak za nohte, niti stalno nošenje zaprte obutve. Čeprav glivice sprva niti ne bolijo niti ne srbijo, jih ne smemo prezreti! Če se dovolj hitro ne odločite za uničenje glivic, bodo te nadloge nohte počasi grizljale in jih uničevale. Glivice se po več mesecih ali letih razširijo na stopala, lahko tudi na nohte rok ali celo kjerkoli na koži.

 

Robert Širnik, vodja projekta proti glivicam in direktor Mediteranskega inštituta za monitoring, ki že vrsto let razvija produkte, ki so visoko učinkoviti, a obenem prijazni do uporabnika.

 

Glivice niso samo estetski problem, temveč resna težava, ki lahko ogrozi vaše dobro počutje

 

Glivice so zajedavec in kot sami veste, se je kakršnih koli zajedavcev zelo težko rešiti. V njihovi naravi je, da so trdovratni ter odporni in potrebno je veliko truda in doslednosti, da jih se znebimo. Poleg tega, da predstavljajo resno težavo, pa načenjajo vašo samopodobo in vam zagrenijo vsakdanje družbeno in intimno življenje. Pogosto težave trajajo več let, nekateri pa se s tem problemom, s sicer občasnimi uspehi, borijo tudi po 10 in več let. Tistim, ki se prvič srečujete z glivicami zato svetujemo, da se lotite te nadloge temeljito in dosledno. Prej ko se nadloge lotite, več je možnosti, da jih uspete učinkovito odpraviti. Sicer pa so lahko glivice vaše spremljevalke dolgo obdobje.

 

 Če glivic ne zatiramo, se hitro širijo, nohti na vogalih pa se lomijo

 

Kaj se lahko zgodi, če ne ukrepamo z uničenjem glivic. Gospa je eno leto zanemarja glivice, dokler ji noht ni počrnel.

 

Zakaj se glivic ne rešite?

 

V lekarnah in drogerijah je kar nekaj ponudbe pripomočkov, ki pa se 98% lotevajo samo tretiranja nohta in tako večinoma dosežemo samo kratkotrajno estetsko izboljšavo, glivice pa ostanejo. Vsak bi moral razumeti, da glivic ni možno enostavno izkoreniniti, zato mazanje in pršenje izključno po površini nohta dolgoročno ne prinese želenih rezultatov. Če bi se glivic lahko tako zlahka znebili, potem se s to nadlogo ne bi soočalo kar 20% populacije in bi že zdavnaj izumrle. Glivice so nalezljive, trdovratne in zahrbtne – če pozabite razkužiti ene same copate, pilico, čevlje za posebne priložnosti, športno obutev... se lahko vrnejo in v veliko primerov tudi se. Potrebno je biti pozoren tudi potem, ko glivice že uničimo. Zato je priporočljiva preventivna uporaba učinkovitega sredstva za uničevanje in preprečevanje ponovnega nastanka glivic.

 

Kako glivice prepoznati?

 

Obstaja več vrst glivic, vendar je za vse značilno, da so trdovratne in se jih težko znebimo. Napadejo nohte, kožo, lasišče, lahko so v ustih, pod prsmi in kjerkoli, kjer se koža guba skupaj.

 

Vse se začne kot rumena ali bela lisa na nohtu ali pa noht enostavno začne pokati oziroma se cepiti na konicah, v kasnejši fazi spreminja barvo od rumene do črne, odstopa in na koncu lahko celo popolnoma odstopi ali pa se spremeni v debel črn krempelj. Na koži se pojavi srbenje, rdečilo, luščenje kože, pa tudi debeljenje kože.

 

Vas zanima, kako glivice uničiti z znanstveno preverjeno formulo? Spoznajte Powersept!

 

Za uničenje glivic je predvsem potreben celovit pristop. Potrebno je upoštevati, da se glivice zadržujejo tako na nohtu, v okolici nohta, med prsti, na tkivu ob nohtu in celo pod nohtom, nujno pa moramo poskrbeti tudi za dezinfekcijo nogavic, obutve in pribora. Karkoli od tega namreč zanemarimo, bistveno zmanjšamo možnost, da se znebimo glivic. In ravno zato vam priporočamo naš izdelek Powersept.

 

Powersept je izjemno učinkovito sredstvo za uničenje glivic, bakterij, plesni in lišajev. Ne obstajajo glivice, ki lahko preživijo napad Powersepta.  Skrivnost njegovega uspeha je v posebej stabilizirani obliki vodikovega peroksida in izjemni moči aktivnega kisika, ki se sprošča pri njegovem delovanju. V paketu tako dobite stekleničko z 200 ml tekočine, stabilizirane po posebni švicarski formuli in razpršilko, da tekočino razpršite na prizadeta mesta.  S priloženim priborom, ki je zraven v paketu, pa dosežete tudi najbolj skrite kotičke pod nohtom, kjer se skoraj zagotovo tudi zadržujejo glivice.

 

 Powersept proti glivicam, 200ml in močnejša različica Powersept Forte, 50ml

 

Na mestih, kjer se nahajajo glivice, se peni. Naredite hitri test.

 

Svetujemo vam, da prvič uporabite Powersept zvečer, tako da na še neumito nogo ali druga mesta na koži, kjer sumite, da imate glivice, razpršite patentirano tekočino in opazujete posprejana mesta. Če se na teh mestih pojavi bela pena, je to znak, da se tam nahajajo glivice, bakterije ali celo kožna plesen. Edinstvena lastnost Powersepta je namreč vidno delovanje, poleg tega pa pričnete z uničevanjem glivic že s prvim nanosom. 

 

Vidna pena na nohtih in med prsti.

 

Poleg glivic se znebite tudi neprijetnega vonja!

 

Powersept vam nudi tudi dodatno ugodno lastnost, saj se boste, ko boste dezinficirali obutev, obenem znebili tudi neprijetnega vonja, ki se širi iz obutve in zna biti zelo moteč. Ves ta neprijeten vonj večinoma povzročajo bakterije, ki pa jih Powersept preverjeno uniči. Poleg tega je primeren tudi za nosečnice in otroke, zaradi preproste uporabe pa tudi za starejše in vse, ki se težko sklonijo.

 

Delovanje Powersepta pri zadovoljni uporabnici. Kot lahko vidimo na zadnji sliki, je začel uporabnici po enem mesecu uporabe izdelka rasti obnovljen noht, brez rumenih lis.

 

Ne spreglejte posebne AKCIJE BREZ POŠTNINE ob naročilu kateregakoli izdelka! Bralci portala pa ekskluzivno pri nakupu Powersepta proti glivicam, 200 ml prejmete še DARILO!   Več na www.powersept.com

 

 

Znanstveno dokazano delovanje, 100% garancija in DARILO

 

Ker v naše izdelke 100% zaupamo in verjamemo, smo v sodelovanju z Biotehniško fakulteto Univerze v Ljubljani opravili tudi raziskavo delovanja Powersepta proti glivicam in izsledki raziskave so seveda potrdili znanstveno delovanje te inovativne tekočine proti glivicam. Če vas to še ni prepričalo v kvaliteto izdelka, pa nudimo tudi 100% garancijo, kar pomeni, da če z izdelkom niste zadovoljni, ga lahko kadarkoli vrnete, tudi, če ste ga že uporabili in vrnili vam bomo kupnino. To je politika našega podjetja, saj nikakor ne želimo nikogar zavajati in mu obljubljati rešitev za katere pa se izkaže, da ne pomagajo.

 

 Darilo ob nakupu Powersept, 200 ml

 

Prav pa vam bo prišla tudi majhna 20 ml doza » Powersept potovalni«, ki jo bomo brezplačno poklonili vsem, ki bodo naročili izdelek Powersept proti glivicam, 200 ml. To malo dozo, boste lahko imeli vedno v torbici in jo uporabili, ko se vam recimo mudi v službo in nimate časa uporabiti Powersepta doma, ko se odpravite v fitnes, v savno ali pa v toplice, kjer se zadržuje veliko ljudi, ki se soočajo z glivicami. Tako boste imeli Powersept vedno pri roki in s tem preprečili dodatne oziroma morebitne ponovne težave z glivicami. Po nanosu ne brišite niti izpirajte, temveč pustite, da učinkuje in se posuši.

 

Glivice so estetski problem, ki pa s časom preraste v zelo resno dolgoletno težavo in vam lahko pusti trajne posledice. Zato vam svetujemo, da se jih lotite resno in dosledno. Le tako se jih boste namreč znebili za vedno in nato brez sramu pokazali vaša čudovita stopala.

 

Pridružite se več tisočim uporabnikom, ki Powersept redno uporabljajo, svojim nogam pa privoščite kvalitetne nogavice in obutev, prav tako pa tudi Powersept. Ne pozabite, da vas one nosijo celo življenje.

 

Preberite si še več zgodb zadovoljnih uporabnikov tukaj.

 

Powersept je na voljo na spletni strani www.powersept.com, ter tudi v lekarnah. Za kakršnekoli dodatne informacije pa pokličite g. Širnika in sodelavce na telefon 031 630 444.