Radio1_v_zivo


Že 14 let zapored se ženska pojavi na VSAKEM POGREBU! Družine pokojnikov v šoku, ko so izvedeli, KAJ POČNE!
OMG/WTF | 3. 6. 2019 9:53
Na pogrebu se prenažira s hrano, vzame pa jo tudi za domov
Ključne besede:     pogreb    hrana    ženska    pogrebščina    šok    družine    posodica    jed    pojedina    Theresa
65-letnica se udeležuje pogrebščin samo zato, da se dodobra podpre s hrano

Theresa Doyle je 65-letnica iz Anglije, ki se že 14 let redno udeležuje pogrebov oz. pogrebščin in to le za to, da se lahko po koncu udeleži pojedine, kjer zastonj pije in jé. A to še ni vse. S seboj nosi torbico v kateri ima plastično posodo in si hrano vzame za seboj. 

Pojavi se na čisto vsakem pogrebu in se pred domačimi pretvarja, da je pokojnika dobro poznala. Da ne bi postala sumljiva, najprej vedno poklepeta s člani družine, da jih prepriča, da je pokojnika res poznala in da sočustvuje z njimi. Zatem se premakne do mize s hrano, odpre plastično posodo in začne jemati za domov. 


Theresa na poti na pogreb

Teresho poznajo tudi po tem, da veliko časa preživi na svojem kolesu in se na vsak pogreb tudi pripelje z njim. Oblečena je v vsakdanjih oblekah svetlih barv, v košari pa ima vrečko s črnimi oblačili v katera se nato preobleče. 

Lokalni prebivalci pravijo, da so njene namene začeli opažati šele po nekaj letih in so sprva mislili, da gre le za naključje. Kasneje so jo začeli podrobneje opazovati in ugotovili, kaj ima pretkana ženička za bregom. 


Theresa pač uživa v tem, da se udeležuje pojedin na pogrebih

''Nedavno smo pokopali mojo hčerko, ko se je na pogrebu pojavila tudi Theresa. Rekla je, da sta skupaj delali kot natakarici, čeprav moja hčerka ni nikoli delala v gostinstvu,'' pove žalujoči. V svoj zagovor je nato dejala, da je to njeno poslanstvo in da mora hoditi na pogrebe, da se poslovi od vsakega pokojnika.  

Se je pa tudi že zgodilo, da je takoj odšla s pogreba, ko je izvedela, da ne bodo imeli pojedine.