Quantcast
Radio1_v_zivo


BARCAFFE&GO: KAKO SI TI NEKOMU POLEPŠAL DAN?
Nagrajujemo | 31. 5. 2019 19:09
Sodeluj in osvoji kavo Barcaffe&GO za CELO LETO
Ključne besede:     Barcaffe&GO    kava

NE ZAMUDI naslednjih Barcaffè&GO dogodkov:

  • Interspar od 9.00 do 13.00: 20.6. BTC city, 21. 6. Vič, 22.6. Novo mesto, 23.6. Nova gorica, 24.6. Murska sobota
  • Hofer od 8.00 do 12.00: 28.6. Kranjčeva LJ, 29.6. Hoče***

Mali drobni trenutki so kot puzzle, ki se sestavijo v lepo sliko življenja: najljubši komad na radiu, klepet s prijateljico, štetje zvezd, sprehod s psom … Te drobne trenutke, ki nam polepšajo dan, smo ujeli na skodelice, ki vas vsak dan pričakajo z drugo zgodbo. Te so že natisnjene na ličnih kavnih lončkih in te čakajo na avtomatih Barcaffè&GO na izbranih lokacijah po Sloveniji. In sedaj te čakajo v novi, prenovljeni podobi.

 

Ampak! Prepričani smo, da so najlepši trenutki tisti, ki jih delimo z drugimi! In zdaj je tvoj čas! Zanima nas, kako in komu si ti polepšal dan? Pošlji nam svojo zgodbo, skupaj s svojimi podatki (ime, priimek) prek SMS sporočila na 051 300 300! Pa ne samo eno, kolikor jih imaš!

 

Vsak dan bomo nekomu izmed najbolj zabavnih ali kreativnih poslušalcev podelili dva Barcaffè&GO termolončka za pitje omamno dišeče kave. Na koncu akcije, v petek 7. 6. 2019, pa bomo izmed vseh sodelujočih izbrali nekoga, ki bo prejel kavo Barcaffè&GO kar za CELO LETO.

 

S tem pa še ni konec presenečenj. Povabimo vas še na Barcaffè&GO road šove. Tam vas bodo čakali brezplačni Barcaffè&GO  napitki, nagradne igre in glasba. Barcaffè&GO road šov, 20. 6. v Interspar BTC City, Ljubljana bo obiskala tudi voditeljica Anja Ramšak in poskrbela za klepet ob kavi, ter glavnemu nagrajencu predala nagrado.

 

 

NAJ TI BARCAFFÈ & GO POLEPŠA DAN

 

V Sloveniji verjetno ni gospodinjstva, ki v kuhinji ne bi imelo prepoznavne ciklamne vrečke kave Barcaffè. Prav zaradi te naklonjenosti, ki jo slovenski potrošnik goji do Barcaffèja, smo najmlajšega člana družine Barcaffè preoblekli in tudi napitkom Barcaffè&GO dodali kanček značilne živo rožnate ter jim tako vdahnili del močnega značaja, ki ga ima turška kava Barcaffè.

 

 

Marsikdaj se ne zavedamo, da je naše življenje sestavljeno iz drobnih trenutkov, da le ti odločajo, ali smo v življenju zadovoljni ali ne. Zato vas Barcaffè&GO ob vsakem napitku spomni na določen trenutek, ki lahko zaznamuje vaš dan.

Drobni trenutki so kakor koščki sestavljanke, ki se zložijo v lepo sliko življenja: najljubša pesem na radiu, klepet s prijateljico, štetje zvezd, sprehod s psom … Te male trenutke, ki nam polepšajo dan, smo ujeli na skodelice, ki vas vsak dan pričakajo z drugo zgodbo.

 

 

Poišči prodajna mesta Barcaffè&GO, kjer boš lahko obnovil energijo z aromatičnim espressom, se razvajal s kremastimi kavnimi napitki, kot so cappuccino, latte macchiato in kava z mlekom, ali se posladkal s cappuccinom s čokolado ali irish cappuccinom.

 

Vsak napitek je pripravljen iz sveže mlete kavne mešanice, v kateri se prepletajo medene note s čokoladnim pookusom in prijetno zaokrožene sadno-cvetlične arome.


 

Vaš Barcaffè&GO

 

 

Pravila za sodelovanje 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del