Quantcast
Radio1_v_zivo


50 hitov za 50 let Jupola
Nagrajujemo | 24. 5. 2019 15:01
Osvoji Jubovo nagrado in to pomlad prebarvaj svoj dom
Ključne besede:     Jupol    JUB    barve    dom    hiti

Blagovna znamka JUPOL letos praznuje 50 let

 

V letošnjem letu zaznamujemo 50 let blagovne znamke JUPOL, ki je v preteklih desetletjih postala sinonim za kakovostne notranje zidne barve. Danes je JUB-ova najmočnejša blagovna znamka ter največja prodajna uspešnica, ki jo povezuje že na milijone zadovoljnih in zvestih uporabnikov različnih generacij. Leto 2019 bo tako v Sloveniji kot na drugih tržiščih, kjer poslujemo preko svojih družb, prepleteno s praznovanjem, številnimi srečanji in dogodki. Naši zaposleni bodo po posameznih državah skupaj s končnimi kupci, trgovci in profesionalnimi izvajalci z lepimi občutki in z velikim ponosom zaznamovali 50-letnico blagovne znamke JUPOL. To priložnost bomo obeležili tudi z več kot 5.000 kilometrov dolgim potovanjem vedra JUPOL skozi 10 držav, s katerim želimo simbolično  povezati vse trge, kjer je blagovna znamka JUPOL uveljavljena že 5 desetletij. JUPOL bo tako iz države v državo kot zahvalo za dolgoletno zaupanje ponosno nosil dobre želje, misli in srečo tistim, ki jo najbolj potrebujejo.

 

Barvita prenova počitniškega doma Vila Šumica v Kranjski gori

 

V Sloveniji se je JUB z željo, da bi razveselil čim več otrok, povezal z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste – Polje. V okviru projektov Botrstvo v Sloveniji in Veriga dobrih ljudi, ki potekata pod njihovim okriljem, so se humanitarne aktivnosti že začele v mesecu aprilu in se bodo nadaljevale vse do jeseni. JUB bo v sodelovanju z ZPM Ljubljana Moste – Polje 50 socialno ogroženim družinam podaril barvo JUPOL za obnovo stanovanj, 24. in 25. maja pa bodo zaposleni v JUB-u prebarvali še počitniški dom Vila Šumica v Kranjski gori, kjer letujejo otroci iz vse Slovenije.

 

JUPOL potuje. JUPOL povezuje.

 

V Sloveniji se bo vedro JUPOL ustavilo v kar 19 mestih. V popoldanskem času bodo v večjih mestih po Sloveniji potekale rojstnodnevne zabave s torto, otroškimi delavnicami in športnimi aktivnostmi, kjer bodo zbirali čestitke in dobre želje ter podelili vrsto praktičnih nagrad.

 

POGLEJ DOGODKE

Najljubše barve nas spremljajo povsod. Preverite, kje se trenutno nahajamo.

 

Lokacija dogodka

Datum

Ura

Maribor  - glavni trg

3.6.

16-20

Celje – Planet Tuš

4.6.

16-20

Kranj – Planet Tuš

5.6.

16-20

Koper (Ukmarjev trg)

6.6.

16-20

Novo mesto – Qlandija

7.6.

16-20

Ljubljana – BTC

8.6.

10.00 do 14.00

 

Več na www.jupol50.si

 

 

Nagradna igra je zaključena

 

 

Ena najbolj prepoznavnih slovenskih blagovnih znamk Jupol praznuje 50 let! Na Radiu 1 bomo to spoštljivo obletnico proslavili z glasbo! V 50 letih, od kar je z nami Jupol, se je nabralo mnogo pisanih hitov, da smo pred zahtevo nalogo: Izbrati 50 najboljših!

 

Glasbo imamo vsi radi in vsi imamo svoje hite! Na Radiu 1 še posebej. Zato smo pomembno obletnico Jupola povezali s tem, kar imajo poslušalci najraje. Poleg tega pa lahko osvojiš še lepo Jubovo nagrado in to pomlad prebarvaš svoj dom.

 

Kako? Čisto enostavno, kot je enostavno prebeliti vsako steno, če uporabljaš Jupol!

 

Vsak dan bomo predstavili nekaj hitov iz obdobja zadnjih 50 let! Tvoja naloga pa je, da ga ujameš in nam prek SMS-a na številko 051 300 300 pošlješ iz katerega leta je ter svoje podatke (ime, priimek, kraj)! Če te pokličemo, je nagrada tvoja!

 

To je seznam pesmi, ki se bodo morda predvajale. 

 Pravila za sodelovanje 
Pravila za sodelovanje - Radio 1 Nagrajuje 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del