Quantcast
Radio1_v_zivo


Pustila poklic kozmetičarke in si našla NOVO SLUŽBO: ''Rekli so mi, da sem storila napako, danes pa mastno služim''
Viralno | 20. 5. 2019 3:30
Tisti, ki čistijo popolnoma goli so plačani 90 evrov na uro
Ključne besede:     kozmetičarka    čistilka    golo    služba    čiščenje    denar    poklic    golota    perilo
Je gola čistilka in s tem mastno služi!

25-letna Victoria Murphy je pustila poklic kozmetičarke in se odločila, da si najde novo zaposlitev. Tokrat se je odločila za bolj ekstremno službo, in sicer je postala čistilka brez oblek. Odprla je svoj čistilni servis Glimmer, čez čas zaposlila 15 delavcev in si uresničila sanje. Zaposlenih ima 12 čistilk, med njimi 3 čistilce in 20 stalnih strank pri katerih njeni zaposleni redno pospravljajo oz. čistijo domove. Tisti, ki čistijo popolnoma goli so plačani 90 evrov na uro.

Victoria pravi, da vedno najprej preveri stranko, kjer bo njen zaposleni pospravljal, da ne pride do nevšečnosti ali kakršnekoli zlorabe ter je vse narejeno na profesionalni ravni.A preden je ustanovila svoj čistilni servis golih čistilcev, je delala kot kozmetičarka in ravno medtem skovala načrt, kako bi v življenju našla nekaj, s čimer bi zaslužila več denarja.

Sprva je mislila, da bi začela posel s snemanje preko spletne kamere, a je zatem to idejo opustila in si zamislila podjetje golih čistilcev. 

''Želela sem početi nekaj zabavnega, hkrati pa dobro zaslužiti. Vem, da sem se odločila za ekstrem, a ne obžalujem,'' je povedala.

,

''Želim, da ljudje vedo, da goli čistilci nismo plačani za to, da nudimo spolne usluge ali da bi se nas stranke dotikale. Gre za profesionalnost in hkrati za drugačno delo, kjer imajo stranke poleg čiste stanovanja, še možnost najema seksi čistilke''.Stranke, ki najamejo njen čistilni servis imajo možnost izbire, in sicer čistilko v seksi spodnjem perilu, lahko v seksi spodnjicah zgoraj brez ali najdražji paket, ki vsebuje to, da pride čistilka popolnoma gola. Do sedaj še ni imela slabih izkušenj, prav tako tudi ne, njeni zaposleni. Vesela je, da se je odločila za ta korak v življenju, ki ji prinaša dober denar in zadovoljstvo.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del