Quantcast
Radio1_v_zivo


SLIKANA NEKAJ MINUT PRED PORODOM! Njeno početje na postelji razburilo mame po svetu: ''A je normalna?!''
Viralno | 8. 5. 2019 8:48
Ženske, ki so se pred porodom naličile, razburile javnost
Ključne besede:     mama    porod    ličenje    makeup    obraz    bizarno
Nekaj minut pred porodom se je naličila in ni edina ...

Preden mamica odide v porodno sobo, je njena edina misel le to, da na svet spravi zdravega otroka, ne da bi vmes razmišljala še o čem drugem, kot recimo ali je njena pričeska videti dobro in kako se bo naličila.

Mame na spodnjih slikah pa so želele, da bodo med rojevanjem videti čimbolj lepo, popolno in seveda, da bo njihov obraz brezhibno naličen, hkrati pa so dejale, da so se z ličenjem zamotile in odmislile bolečine. 

Bodoče mamice so se za rojevanje naličile tako, kot se naličijo zvezdnice na rdeči preprogi ali na gala dogodku. Lee Ann je želela biti med rojevanjem lepa in brezhibno naličena. Mlada mamica je ličenje vzela tako resno, da se je celo upirala temu, da gre rodit, dokler njen obraz ne bo popolnoma naličen. ''To je bila ena izmed najbolj bolečih izkušenj v mojem življenju. Na dan poroda mi je mož prinesel ličila, da sem se z ličenjem malce zamotila in pozabila na popadke. Naličila se nisem za to, da bi bila lepa ali da bi na slikah bila videti zapeljivo, kot mislijo nekateri. Naličila sem se za to, da sem se z nečim zamotila in pozabila na vso bolečino pred porodom. Ličenje me sprošča in sprostilo me je tudi na bolniški postelji. Naličena ali ne, to je bil eden najlepših trenutkov v mojem življenju,'' je zapisala mamica Alaha.Pa se vse mame strinjajo s tem, da bi morale biti ženske v porodnišnici lepe in se pred porodom urediti? Marsikatero je njihovo dejanje precej zbodlo in razburilo, češ, da je ličenje zadnja stvar, ki ti pride na misel ob rojevanju.''Dobro za njih! Ko sem šla jaz rojevati, nisem niti malo razmišljala o tem, da bi se naličila. Videti sem bila grozljivo in po pravici povedano, mi je bilo vseeno. To, da sem rodila zdravega otroka, je bil zame najlepši dogodek v mojem življenju, čeprav sem na vseh slikah bila videti grozno!'' 

''Imela sem mastne lase, obraz poln mozoljev in ni šans, da bi se naličila. Ko sem rodila, sem se počutila najbolj srečno na svetu, pa čeprav sem bila videti kot zombi''.

''Ličenje? Kje pa! Še v vsakdanjem življenju se mi ne da naličiti, kaj šele med rojevanjem. Raje bi si zabrila lase, kot pa še enkrat občutila to bolečino, čeprav se je na koncu izplačalo!''Ta mamica je dejala, da je dobila lažne popadke in so jo odpeljali v bolnišnico. Ker ji je bilo na bolniški postelji dolgčas, se je odločila, da se zamoti s tem, da se naliči. Rekla je, da jo je to sprostilo in ji zapolnilo čas, ki ga je imela v tistem trenutku več kot preveč.Brianna Oden se prav tako ukvarja z ličenjem in ne mine dan, ko na svojem obrazu ne bi nosila ličil. Obožuje občutek ličil in to, da je za vsako priložnost brezhibno urejena - tudi, ko je šla rojevat. Še zadnji popravki ličil ...Mamica po imenu Adelaide pa je za pomoč poprosila svojo prijateljico Tegan, ki jo je prišla pred odhodom v porodnišnico naličiti.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del