Quantcast
Radio1_v_zivo


(LOL) Poglej, kaj je storila ta 6-letnica, da ji ne bi bilo treba v šolo!
LOL | 28. 4. 2019 4:17
Da bi se izognila testu iz črkovanja, si je po celem telesu narisala noricam podobne pikice
Ključne besede:     otroci    norice    šola
Tamala se je znašla.

Lily Schooley je 6-letna deklica, ki se je v izogib testu iz črkovanja, želela izogniti pouku in prišla na prav posebno idejo. Z rdečim flomastrom si je po telesu narisala pikice, da je vse skupaj delovalo, kot da ima norice. Ker je uporabila permanentni flomaster, so pikice na njej ostale kar štiri dni.

Mamica Charlotte je za Daily Mail povedala, da je njena hčerka v šoli opazila, da je nekaj otrok odsotnih prav zaradi noric, zato je skovala načrt, da jih bo "imela" tudi ona in tako ostala doma.

Lily je iz maminega predala vzela rdeč alkoholni flomaster in se skrila v svojo sobo. Po desetih minutah se je vrnila in rekla, da ima izpuščaje.

"Po celem telesu je imela pikice. Takoj mi je bilo jasno, za kaj gre in bilo mi je noro smešno. Ker je nisem hotela prizadeti, sem poskušala ostati resna in ji rekla, da bo očitno potrebno k zdravniku. Lily ne mara zdravnikov, zato je ob tem stavku prebledela in poskušala z roko zbrisati pikice z rok. A, ker je uporabila alkoholni flomaster te seveda niso šle stran. Kljub večkratnemu umivanju z vodo in milom, so na njej ostale kar 4 dni.
Naslednji dan je sicer šla v šolo, ampak sem morala v beležko napisati, da njene rdeče pikice niso nalezljive. Vsi otroci so jo čudno gledali in mislili, da ima norice, zato so se ji izogibali. Imela je celo telovadbo, kjer je morala biti v kratkih hlačah in kratki majici, tako da so bili izpuščaji še bolj vidni. K sreči se je to dogajalo na četrtek in je morala le za en dan v šolo, čez vikend pa smo potem zadevo le spravili z nje. Mislim, da česa takšnega ne bo več poskušala." je povedala mamica, ki jo vse skupaj bolj nasmejalo kot razjezilo.