Quantcast
Radio1_v_zivo


Ne sme na javni bazen, zato se kopa le v jezerih! Na sebi nosi nekaj, zaradi česar ji pravijo, da je ZMEŠANA
Zanimivo | 25. 4. 2019 3:52
41-letnica si je kupila rep, da bi bila čimbolj podobna morski deklici
Ključne besede:     deklica    morska    rep    plavanje    jezero    bazen    mama    voda    noro    kopanje
41-letna mama pravi, da je morska deklica

Nemka Heidrun Barth (41) trdi, da je rojena v napačnem telesu in da je v resnici morska deklica. Mama treh otrok prosti čas preživlja tako, da plava v jezerih, saj je na javni bazen ne spustijo, ker želi v njem plavati z repom, za katerega je odštela kar 1.400 EUR.


V bazen gre lahko z repom le za potrebe slikanja, drugače pa je ne spustijo

41-letnica že od malih nog obožuje Arielo, lik iz Male Morske deklice in je vedno dolge dneve sanjarila o tem, da ima tudi ona rep namesto nog ter da plava v širnih morjih.

Leta 2016 pa se je odločila, da naredi spremembo in končno postane morska deklica. Privarčevala je dovolj denarja, da si je lahko kupila prav poseben rep, narejen prav po njenih merah in takrat začela dvojno življenje.''Že kot deklica sem sanjala o tem, da sem morska deklica, zato sem se predkratkim včlanila v dramsko igro. V neki predstavi sem celo igrala morsko deklico, ki spozna mornarja in se vanj zaljubi. Imela sem dolgo haljo, ki je spominjala na rep, a ni bil rep. Neznansko uživala v tej vlogi''. 
Čez čas je zapustila dramsko igro in si ustvarila družino. Povedala je, da so se tudi njene tri hčerke navdušile nad morskimi deklicami.Obožuje občutek, ko nase nadene rep in se prepusti življenju v vodi. Mož in njene hčerke jo v tem podpirajo, čeprav nekateri menijo, da je malce čez rob. ''Sem gluha in že to mi da vedeti, da sem ustvarjena za življenje v vodi. Imam tudi rdeče lase, kot morska deklica Ariela in lahko bi rekli, da sem ji čisto podobna. Obožujem vodo in rada sem v njej''.Hčerke je celo vpisala na poseben tečaj za morske deklice in se ga udeležila tudi sama. Pravi, da je njeno življenje boljše odkar je ''morska deklica'', a mora za to biti tudi v dobri formi. Obiskuje fitnes, dela dihalne vaje, da lahko čim dlje časa zdrži pod vodo, se zdravo prehranjuje, da brez težav ''zleze'' v rep.

''Biti morska deklica ni preprosto. Jesti moraš zdravo, dosti spati in se ukvarjati s športom,'' je povedala. ''Včasih grem z repom tudi spati, saj me vonj morja pomirja in uspava. Želim, da bi se nekoč z družino preselila v hišo ob morju, kjer bi imela  vodo na dosegu roke in bi lahko uživala življenje morske deklice''.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del