LIVE           051300300   0802255         Frekvence
 

Anja poklicala Avdićevo Ano in ji ''zatožila,'' s čim je Denis predlagal, da lahko SHUJŠA! Njena IZJAVA mu je zaprla usta!

Neka raziskava trdi, da lahko hujšaš tudi z likanjem
Ključne besede: denis, avdic, show, radio1, ana, klic, irena, dezelak, anja, likanje, hujsanje, izjava, kilogrami, pospravljanje
Raziskava je pokazala, da lahko hujšaš tudi tako, da si koristen in pospravljaš. To je dobra novica za vse, ki sovražijo tek, kolesarjenje, plavanje in potenje v fitnes centrih. Preprosto vzameš likalno mizo in likaš ter zraven kuriš kalorije. V 30 minutah likanja naj bi tako pokuril cel 66 kalorij, koristno pa je tudi sesanje, pomivanje in brisanje prahu. Poslušaj avdioAvdićeva Ana na liniji: Avdiću se je porodila ideja, da bi to predlagal svoji Ani in jo s tem motiviral, da ji ta gospodinjska opravila ne bodo odveč. Ker pa ji tega ne želi povedati sam, je to naročil Anji, ki pa je to z veseljem opravila in jo poklicala. Ana ni bila ravno vesela, ko je slišala, da lahko hujšaš s tem, da pospravljaš in mu je povedala svoje. ''Jaz grem zdaj takoj likat, pa še v kufer mu bom vse zložila! Ne rabi niti v bajto hodit, ker ga bo vse čakalo na dovozu, njega bom pa ven vrgla in je 90 kg manj že v štartu!'' je pokomentirala Ana in mu zaprla usta.Kaj pa na to pravi Deželakova Irena? Prav tako ni navdušena.Poslušaj avdioDeželakova Irena na liniji: