Quantcast
Radio1_v_zivo


(FOTO) 62-LETNIK si je s kuhinjskim nožem ODREZAL NOGO! Žena Tatjana storila NEZASLIŠANO!
OMG/WTF | 28. 3. 2019 10:16
Ni za občutljive želodce
Ključne besede:     odrezana noga    Ukrajina    Vladimir Tverdohleb
Bolečine so bile neznosne, moral si je pomagati sam.

Zgodbe, ki jih piše življenje, so včasih res krute. Ukrajinec Vladimir Tverdohleb (62) ni imel dovolj denarja za bolnišnično zdravljenje močno vnete rane, ki se je razvila v hudo infekcijo in gangreno. Bolečine so bile tako hude, da se je odločil odrezati svoje stopalo.


"Nisva imela denarja za zdravnika. Ko je njegovo stopalo začela spreminjati barvo in začela gniti, se je odločil, da si jo odreže. Bolečine so bile res nemogoče. Ni več spal, tresel se je, po obrazu pa so mu tekle kaplje znoja." je povedala Vladimirjeva žena Tatjana.

 

 

In, če to ni dovolj šokantno, sledi še bizarno nadaljevanje dogajanja. 

 
Tatjana je njegovo "amputirano" nogo vrgla na bližnje dvorišče, tam pa jo je našel sosedov pes! 

 "Videla sem, da pes na dvorišču nekaj gloda. Stopila sem zraven in ko sem zagledala prste in nohte, sem z grozo ugotovila, da gre za človeško nogo! Začela sem bruhati in poklicala policijo." je povedala soseda Irina, ki je sicer v pokoju.

 Po prijavi preplašene sosede je policija začela s preiskavo, prepričani so bili namreč, da je prišlo do kaznivega dejanja in iščejo truplo, oziroma preostale dele telesa.

"Pripravili smo se na to, da se nekje v bližini nahaja telo v razpadajočem stanju. Preverili smo vsa bližnja dvorišča in zapuščene hiše, a nismo našli ničesar," je povedal lokalni šef policije Ruslan Katko.V vmesnem času, nevedoč za policijsko akcijo, ki se je dogajala v mestu, se je Vladimirjevo zdravstveno stanje po odrezani nogi močno poslabšalo. Večkrat je bruhal in izgubljal zavest. Tatjana je bila primorana poklicati reševalce.

 "Vladimir nam je povedal, da si je 18. marca s pomočjo kuhinjskega noža kar sam odrezal stopalo. Za razlog je navedel, da je noga spremenila barvo in je začela gniti. Zadržali smo ga, saj je gangrena še vedno prisotna.," je za lokalne medije povedal kirurg Vitalij Stešenko.Policijska akcija in iskanje trupla se je po sprejemu Vladimirja v bolnico zaključila.