Quantcast
Radio1_v_zivo


MOŽ ji je poslal PISMO, da se ŽELI LOČITI, njen ODGOVOR pa je nasmejal SPLET!
Viralno | 24. 3. 2019 13:27
Kaj bi storil, če bi bil ti na mestu nesrečnega moža?
Ključne besede:     mož    žena    ločitev    pismo    denar    loto    sestra    Carla    neverjetno    zabavno    odgovor    smeh
Njen odgovor ga je zagotovo šokiral!

 

Možu je prekipelo in odločil se je, da pusti ženo in odide. To je storil kar preko pisma, ki ji ga je pustil v stanovanju:


»Draga žena, pišem ti to pismo, ker ti želim sporočiti, da te zapuščam. Resnica je, da sem bil v teh sedmih letih najinega zakona zelo dober mož, sam pa od tega nisem imel ničesar. Zadnji tedni so bili zame zelo težki. Potem pa mi je danes še tvoj šef povedal, da si dala odpoved in takrat je padla odločitev, da se želim ločiti. Dva tedna nazaj, ko si se vrnila iz službe nisi niti opazila, da sem ti skuhal najljubšo jed, da imam novo frizuro in da sem nosil nove spodnjice, takšne, kot si vedno želela, da jih nosim. Na hitro si pojedla hrano, pogledala nekaj delov svojih serij, nato pa odšla naravnost v posteljo. Resnica je, da si ne želiš biti več intimna z mano, poleg tega pa mi ne kažeš več ljubezni. Možno je, da me ne ljubiš več ali pa me varaš. Karkoli že je, zahtevam ločitev, zapuščam te.

Tvoj bivši mož!

P. S. Ne skušaj me najti. Tvoja sestra Carla in jaz se seliva iz mesta. Želim ti vse najboljše in čim več sreče v življenju!«
Ona pa mu je nato sporočila:

»Dragi bivši mož!

Verjemi mi eno stvar, to tvoje pismo mi je prav polepšalo dan. Ja, prav imaš, poročena sva sedem let, a »dober mož« je nekaj, kar ti nikoli nisi bil. Ja, gledam TV serije, to počnem zato, ker skušam preslišati tvoje nenehne pritožbe in jamranje, a ni pomagalo veliko, verjemi. Tudi tvojo novo frizuro sem opazila, videti si bil kot deklica, zato sem se komentarja raje vzdržala. Naučena sem namreč bila, da če nimaš kaj lepega za reči, potem bodi raje tiho. In ko si mi pripravil najljubšo jed, hmmm, mislim, da si me zamešal z mojo ljubo sestro, lahko bi vedel, da sem jaz prenehala jesti svinjino že sedem let nazaj. In če se dotakneva še tvojih novih spodnjic: Verjetno nisi opazil, da si imel na njih še vedno ceno, ki je znašala natanko 29,90 € in ne vem, je to naključje, da si je moja ljubka sestra Carla ravno tistega dne od mene sposodila 30 €?

Kljub temu, sem te še vedno ljubila in imela rada, verjela sem, da nama bo uspelo. Ko sem torej dva dni nazaj na loteriji zadela 15 milijonov evrov, je bila prva stvar, ki sem jo storila, nakup dveh letalskih kart za Havaje, želela sem peljati tebe. Zato sem tudi pustila službo, saj sem vedela, da če denar primerno investiram, lahko lepo živim do konca življenja in bom imela samo od obresti večji dobiček, kot imam sedaj plačo.

A ko sem se vrnila domov, da bi ti vse skupaj povedala, tebe ni bilo. Verjamem, da se je to zgodilo z razlogom. Resnično upam, da boš lahko živel življenje, ki si si ga vedno želel. Odvetnik mi je že sporočil, da mi tvoje pismo omogoča, da ne boš dobil niti centa od mojega denarja. Zato z moje strani nimam več kaj reči kot to, da se imej lepo.

Tvoja bivša žena, samska in nesramno bogata!


P. S. Verjetno sem ti v sedmih letih zakona pozabila povedati (takšna je bila namreč njena želja), da je bila moja sestra Carla rojena kot CARL? Upam, da ti to ne predstavlja težav!"

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del