Quantcast
Radio1_v_zivo


OBUPAN OČE išče moškega, ki bi se POROČIL z njegovo HČERKO. Ponuja ogromno vsoto denarja!
Ljubezen in odnosi | 5. 2. 2019 10:10
Prijavilo se je več kot 20.000 moških
Ključne besede:     oče    hlerka    poroka    Cecil Chao    Gigi Chao
Oče se nikakor ne more sprijazniti z dejstvom, da njegova hčerka ljubi žensko.

Cecil Chao je miljarder iz Hongkonga, ki se nikakor ni mogel sprijazniti s tem, da ima njegova hčerka, 39-letna Gigi Chao raje ženske kot moške. 

 

Image result for gigi chao

Image result for cecil chao gigi chao

Zato se je odločil, da razpiše 180 milijonov dolarjev nagrade tistemu, ki bi se poročil z njegovo hčerko. Prepričan je bil, da bo nagrada dovolj dobra motivacija, da se bodo snubci za roko njegove hčere bolj potrudili in jo tako prepričali, da so moški boljša izbira kot ženske. Prijavilo se je več kot 20.000 snubcev, a se nikomur ni uspelo v živo spoznati z Gigi, saj ta zavrača vsa vabila na zmenke. Ljubi namreč dolgoletno partnerico Sean Eav, njunega razmerja pa oče ne sprejema in ne podpira. 

 

 

Gigi je v preteklosti očetu že rekla, da se bo poročila z moškim, takrat ko bo moškega poročil tudi sam, napisala pa mu je tudi odprto javno pismo, s katerim mu je skušala pojasniti, da svoje ljubljene ne bo zapustila za noben denar, a oče še kar trmasto vztraja. V pismu je med drugim zapisala:


Zelo te imam rada in te spoštujem kot očeta ter vzornika v poslu.
Kot tvoja hčerka, ne bi hotela nič več, kot to, da te osrečim. Toda v smislu odnosov, tvoja pričakovanja o meni in resničnosti, kdo in koga ljubim, niso skladna.

 

Image result for gigi chao


V preteklosti sem imela kar nekaj moških ljubimcev, nekatere od njih si tudi sam spoznal in zato si verjetno mislil, da je moja ljubezen do žensk le faza, ki bo minila. Ni. Resda sem imela nekaj kratkih, a srečnih odnosov z moškimi, a kaj hitro se je pokazalo, da sem v teh odnosih nesproščena, občutila pa sem tudi veliko mero nelagodja. Zato sem zlomila kar nekaj src dobrih, poštenih in ljubečih ljudi in žal mi je, da je bilo tako. 


Toda s Sean je drugače. V odnosu z njo uživam, sem sproščena in zadovoljna ter z mirnim srcem lahko rečem, da sva tudi po toliko letih še vedno močno zaljubljeni. Vem, da je težko razumeti, kako me lahko ob vseh moških v Hongkongu, romantično privlači prav ženska ... resda je ogromno dobrih moških, ampak pač ne zame. 


Žal mi je, da ne veš, kako srečna sem s svojim življenjem in da se v določenih pogledih ne strinjava. Mislim pa, da ne ne glede na vse, ne potrebujeva soglasja drug drugega za izbiro romantičnih partnerjev. 


Veliko časa sem porabila za ugotovitev, kdo sem, kaj je pomembno v mojem življenju, koga ljubim in kako najbolje živeti življenje, kot izraz vseh teh vprašanj. Ponosna sem na svoje življenje in ne bi ga želela živeti drugače. 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del