Quantcast
Radio1_v_zivo


Od leta 1986 s svojo ženo počne nekaj, ob čemer se večina ZGRAŽA: ''Obožujem jo in to bom počel do smrti!''
OMG/WTF | 28. 1. 2019 13:00
82-letnica ima najožji pas na svetu
Ključne besede:     cathie    jung    bob    korzet    pas    ozko    telo    postava    ožanje    ženska    moški    seksi
Bob je navdušen nad ženino postavo!

82-letna Cathie Jung iz Amerike se je leta 2013 vpisala v Guinessovo knjigo rekordov, kot ženska z najmanjšim obsegom pasu na svetu. Z ožanjem in nošnjo ozkih korzetov je začela že leta 1986, pri čemer ji je pomagal tudi njen mož Bob, ki se je navduševal nad tovrstno žensko postavo. V 33-ih letih nošenja korzeta 24 ur na dan, je dosegla, da je njen pas tako ozek, da ga je moč objeti z dlanmi. 


Bob pravi, da obožuje ženino postavo in ji bo pomagal do smrti

Poročila sta se leta 1959, živela pa v manjšem kraju ob ameriški obali, kjer nošenje korzetov ni bilo ravno poznano ali nekaj, kar bi tamkajšnje ženske odobravale. Ugotovila sta, da bosta morala iti čez lužo in leta 86 odpotovala v Anglijo, kjer sta spoznala ljudi, ki se poslužujejo z nošenjem korzetov in so jih seznanili s to modo. To jima je vlilo pogum in odločila sta se za drzno potezo, da si Cathie začne počasi ožati pas. 


Njen obseg pasu je nekoč meril 66 cm, danes pa le 38 cm 

Obseg njenega pasu je na začetku meril 66 cm, nato pa je iz dneva v dan začela nositi korzete in si ga je zožala kar na 38 cm.


Bob redno skrbi za to, da njeno zdravje ni ogroženo 

Mož, upokojeni fizioterapevt ji že vsa leta pomaga pri oblačenju in zategavanju korzetov, skrbi za njeno zdravje, jo redno pregleduje in pazi, da je z njenimi organi vse v najlepšem redu.


Cathie nosi korzet 24 ur na dan in to že celih 33 let

''Organi se pri nošenju korzeta ne spremenijo dosti, skoraj je podobno kot v času nosečnosti'' je dejal Bob.


Njen mož Bob je navdušen nad njeno postavo

Čeprav ji je tovrstno nošenje korzetov spremenilo telo in marsikomu ne izgleda prav nič privlačno, je njen mož nad njenim telesom navdušen, s čimer pa se ne strinja njuna hčerka, ki pravi, da je mamino telo malce neokusno.Cathie pa nima težav le s hčerinim neodobravanjem in zgražanjem okolice, temveč ji danes, pri 82-letih težave povzročajo tudi vsakdanje stvari, kot je vožnja z avtom, sedenje in občasno tudi spanje. 


Cathie včasih težave povzroča tudi sedenje na neudobnih stolih
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del