Quantcast
Radio1_v_zivo


FOTO: Izgubila sina, ko je ponoči v kuhinji doživela ŠOK! To kar je videla, ne more preboleti: ''Se mi meša?!''
OMG/WTF | 16. 1. 2019 13:01
Do tega dne ni verjela v duhove
Ključne besede:     sin    duh    smrt    kuhinja    posnetek    kamera    noč    sporočilo    duhovi
''Ne verjamem v duhove, a verjamem, da je bil to Robbie!''

57-letna Jennifer Hodge je pred tremi leti izgubila sina, ki se je pri komaj 23-ih letih predoziral z drogami in umrl. ''Robbie je bil izjemen fant in ne mine dan, ko se ne bi spomnila nanj,'' je dejala Jennifer in razkrila zgodbo, ki naježi kožo.

''V kuhinji imamo že nekaj let nameščeno kamero, saj ima prostor stranska zunanja vrata in nas je strah, da bi kdo vlomil. Ko kamera zazna neobičajno gibanje, na telefon prejmem sporočilo posnetka, da se v kuhinji nekaj dogaja. In tistega večera se je zgodilo, da je nekdo v kuhinji ...'' pripoveduje Jennifer.''Pozno zvečer sem ležala v postelji in s hčerko gledala televizijo, ko sem na telefon prejela sporočilo. V sporočilu je pisalo, da je nekdo v kuhinji. Pogledala sem fotografijo posnetka iz kuhinje in ostala brez besed. Pokazala sem jo hčerki, ko je ta zakričala, da je to moj preminuli sin Robbie!''


Posnetek slike sporočila, ki ga je Jennifer prejela na svoj telefon

''Mami, to je Robbie! Poglej, mami! Ta človek je videti kot Robbie!'' Je kričala njena hči Lauren. 

Ko sta pritekli v kuhinjo, da bi preverili, kaj se dogaja, tam ni bilo sledu o ničemer. Sprva sta mislili, da gori kakšna luč, ali da je odprto okno in je prepih, a sta se motili. ''Prijela sem telefon in osuplo gledala vanj. Res je bil on. Kot strela z jasnega sva obe stekli v kuhinjo, a priznava, bilo naju je strah. Gledali sva naokoli, če je morda vlomilec, a sva ugotovili, da so vrata in okna močno zaprta''.

Jennifer je povedala, da do tega dne ni verjela v duhove, a je to mnenje spremenila. Še danes je v šoku, ko si pogleda fotografijo in na njej vidi duh pokojnega sina. 


Jennifer s hčerko Lauren verjameta, da je duh Robbieja želel sporočiti, da je dobro in da bo vedno z njima
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del