Quantcast
Radio1_v_zivo


Barcaffe&GO najboljši izgovor za moj trenutek
Nagrajujemo | 14. 12. 2018 8:34
Povej svoj izgovor in osvoji lepe Barcaffe&GO nagrade
Ključne besede:     Barcaffe&GO    Barcaffe    kava    izgovori

Kaj ti polepša vsako jutro? Mi smo prepričani, da je to poslušanje tvojega najljubšega radijskega showa v Sloveniji v kombinaciji s skodelico omamno dišeče kave Barcaffè&GO.

 

Ni časa, da bi jo skuhal? Nimaš izgovora, ker zdaj je Barcaffè&GO dostopna skoraj povsod!


Nagrajenka Meta se je razveselila obiska: DEŽELAK je v UKC dostavil kavni aparat!

 

Deželak je stregel kavico v Novem mestu!In ko smo ravno pri izgovorih …

 

Pravilo Denis Avdić showa je, da če kdo izmed jutranje ekipe zjutraj zamudi, časti kavo in rogljičke. Tisti, ki jih je do sedaj največkrat prinesel je seveda tradicionalni zaspanec Miha Deželak. Poslušalci to pravilo dobro poznajo in se vsakič zabavajo ob izgovorih, ki si jih izmisli Deželak. 

 

Skupaj z Barcaffè&GO tako iščemo najbolj izvirne in pozitivne izgovore, ki nam bodo prišli morda prav tudi za to, da si bomo kdaj vzeli čas zase in za mala razvajanja!

 

V življenju izgovore potrebujemo kar velikokrat, ne le ob jutrih. Pogosto nam zmanjka časa tudi za tiste drobne radosti življenja, zaradi katerih dan postane lep. Ekipi Denis Avdić showa bomo v ponedeljek, na dan začetka akcije, pripravili, da si bodo vzeli čas za vsaj še eno kavo poleg tiste, ki so jo že spili doma!

 

Za zabavni del promocije pa bodo poskrbeli poslušalci Radia 1 s svojimi izgovori!

 

Deželak bo vsako jutro poklical dva najbolj zabavna izgovora za jutranje zamujanje in ju nagradil z Barcaffè&GO paketom. Tistega, ki bo predstavil najbolj izviren in pozitiven odgovor, pa bo Deželak obiskal skupaj z aparatom Barcaffè&GO in častil kavo Barcaffè&GO zanj in njegove prijatelje ali ekipo sodelavcev.

 

Lahko pa se boš razvajal z Barcaffè&GO brezplačno kavo, in sicer po različnih lokacijah po Sloveniji, vsak dan med 8:00 do 12:00!

 


 

Vrhunska kava za s sabo Barcaffè&GO

 

Kadar si zaželite, da bi med pogledom na zasnežene hribe, poplesavanje listov na gladini jezera ali med otrokovim igranjem uživali v čudovito kremastih kavnih napitkih – takrat poiščite kavne kotičke Barcaffè&GO. Pričakujemo vas na smučišču na Voglu, v različnih pekarnah po Sloveniji, prodajalnah Hofer in Mercator ter še marsikje.

 

Seznam lokacij je TUKAJ.

 

Mali drobni trenutki so kot puzzle, ki se sestavijo v lepo sliko življenja: najljubši komad na radiu, klepet s prijateljico, štetje zvezd, sprehod s psom … Te drobne trenutke, ki nam polepšajo dan, smo ujeli na skodelice, ki vas vsak dan pričakajo z drugo zgodbo.

 

Izberite svoj najljubši kavni napitek: espresso, podaljšani espresso, macchiato, cappuccino, latte macchiato … in se nam pridružite.

 

Vaš

 

Barcaffè&GO

 

Pravila za sodelovanje

 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del