Quantcast
Radio1_v_zivo


''David Beckham, kaj počneš s hčerko?! To je ogabno in čudaško!'' Se glasijo komentarji na spletu
Svet slavnih | 29. 11. 2018 9:05
Na drsališču ''cmoknil'' hčerko na usta in se znašel na tapeti obtožb
Ključne besede:     David    Beckham    hčerka    poljub    splet    obtožbe    kritike    nogometaš    Harper    neprimerno    drsališče
David se je znašel na tapeti, ker je ''cmoknil'' hčerko na usta

Bivši nogometaš David Beckham se je znašel na tapeti po tem, ko je na spletu objavil prikupno fotografijo z drsališča v Londonu, kjer sta si s 7-letno hčerko Harper izmenjala poljub na usta ter s tem razburil številne oboževalcev.

Zakaj toliko razburjanja okoli nedolžnega poljuba, ki ga je oče namenil svoji hčerki? Se sprašujejo nekateri, ko berejo številne komentarje tistih, ki pravijo, da je Beckhamovo ravnanje čudaško in neprimerno. Medtem, ko jih večina pravi, da ni nič narobe, če starš svojega otroka ''cmokne'' na usta, saj gre za popolnoma naravno izkazovanje ljubezni. 

To je slika, ki je razburila oboževalce:''Poljub na usta je čudaški, raje otroka poljubim na lice,'' se je glasil le eden izmed številnih ogročenih oboževalcev, medtem, ko je bil drugi mnenja, da se na takešn način lahko poljubljaš le s partnerko:''Ona je tvoja hčerka! Zakaj jo poljubljaš na usta? Na takšen način se poljubljaš z ženo''.

''Zakaj na usta!?! To je narobe in bolno!'' 

A niso vsi mnenja, da je Davidovo ravnanje čudaško ali kakorkoli neprimerno. Večina jih pravi, da je njegovo ravnanje čisto normalno in so bolni tisti, ki v tem vidijo perverznost ali še kaj drugega. V ta namen so se očetje in mame poslikali ter dokazali, da s tem ni nič narobe!

Fotogalerija: Starši, ki se radi ''cmokajo'' s svojimi otroki: S TEM NI NIČ NAROBE! (8 slik)

Oglejte si galerijo slik
Očetje in mame pokazali, da s poljubljanjem ni nič narobe!


''Jaz sina vsak dan poljubim na usta. Svet je postal preveč občutljiv,'' je zapisal nek moški, ko je nekdo zapisal, da gre zgolj za ljubezen med očetom in hčerko ter s tem ni nič narobe.

''To je le otrok, zakaj ga obsojate?! To je primer brezpogojne ljubezni med očetom in hčerko, to je vse, kar je na sliki''

''Zakaj morajo ljudje vedno uničiti nekaj, kar je čisto nedolžno?!''Beckham pa se ni prvič znašel na tapeti zaradi nedolžnega poljuba svoje hčerke. Nekaj časa nazaj sta se s Harper poljubila na usta med družinskimi počitnicami v Afriki. Oboževalci so se že takrat razburili, a se Davdi požvižga na vse zlobne komentarje.

David ponosno pokaže, da ima hčerko rad in tega ne skriva

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del