LIVE           051300300   0802255         Frekvence
 

IZ ZAKULISJA: Koga bomo volili? Anja in Miha sta se javila iz centra volišča, kjer so ju prišli podpreti tudi sodelavci!

V ponedeljek bomo končno dobili prvega župana Radia 1
Ključne besede: denis, avdić, show, volitve, miha, anja, volišče, volilci, skrinjica, glasovanje, listek, župan, kandidat
Že dva tedna je na radiu napeto ozračje, saj komaj čakamo tisti spektakularni ponedeljek, 19.11., ko bomo dobili prvega župana ali županjo Radia 1. Na vsakem vogalu radijskih prostorov pa visijo tudi plakati s potencialnima kandidatoma, se pravi Anjo Ramšak in Miho Deželakom, da vse sodelavce še zadnjič opomnijo, koga naj volijo in kdo je iz pravega testa, da bo kos nalogam župana.Danes zjutraj pa se je radijski prostor spremenil v pravo pravcato volišče. Vse je bilo tako, kot na pravem volišču mora biti - glasovanje z listki, na katerih smo obkrožili kandidata, ki nam je najbolj pri srcu, listek prepognili, vrgli v skrinjico in do ponedeljka upali, da zmaga najboljši. Poglej si, kako so potekale volitve na Radiu 1 in kaj pravijo sodelavci kandidatov za župana.DO NEDELJE LAHKO ŠE VEDNO GLASUJEŠ TUKAJ!