Radio1_v_zivo


Otroku kupila Kinder jajček, ga odprla in ... OBSTALA! Zdaj svari starše, naj bodo skrajno previdni!
OMG/WTF | 8. 8. 2018 10:25
Nihče ne ve, kako se je drobna igla znašla v čokoladi
Ključne besede:     kinder    jajček    čokolada    igla    mama    otrok    šok    bizarno    presenečenje
V Kinder jajčku je našla iglo

Vikki Macguire Grant je dve letni hčerki Isabell kupila 100 g Kinder jajček pakiran z igračo, a ji na kraj pameti ni padlo, kaj bo zagledala v njem medtem, ko se je hčerka sladkala z njim. 


Vikki pravi, da je zgrožena in da bo od zdaj naprej bolj pozorna

Mala Isabell je odprla kinder jajček, ga odvila in sprva pojedla le polovico. Ko je hotela načeti drugo, pa ja mama v njej slučajno opazila nekaj rahlo svetlikajočega. To je bila mala drobna igla. Na srečo je to opazila pravočasno, preden bi jo lahko deklica zaužila in bi prišlo do poškodb.


Mamica je v Kinder jajčku našla drobno iglo

''Kar slabo mi je, ko pomislim, da bi lahko hčerka to pojedla. Nimam pojma, kako se je ta drobna igla znašla v Kinder jajčku. Bila je tako neopazna, da bi jo zlahka pojedela. Od zdaj naprej bom vedno preverjala Kinder jajčke!'' Je povedala Vikki, ki je objavo delila tudi na svojem Facebook profilu, da bi opozorila še ostale starše. 

''Lahko je bil kakšen psihopat, ki je zanalašč nastavil iglo v Kinder jajčka, a upam, da je šlo le za kakšno mehansko napako,'' je še dodala Vikki.


Kako se je igla znašla v jajčku še raziskujejo

Podjetje Ferrero, ki izdeluje 100 g jajčka in je odgovorno za izdelavo tovrstnih sladkarij že preizskuje zadevo. Lahko je šlo za strojno napako in se je pri vlivanju čokolade odlomil kakšen delček ter nevede pristal v živilu, čeprav do tega ne bi smelo priti.

Dodajajo pa še: To so stvari, ki se ne dogajajo, so skrbno izdelane in je šlo le za redek slučaj, zato ni skrbi za paniko!