Quantcast
Radio1_v_zivo


Pisal nam je moški in priznal, da v službi že nekaj mesecev počne nekaj PREPOVEDANEGA! Če bo izvedel šef, ga bo ''ubil!''
Zanimivo | 7. 8. 2018 8:21
So stvari, za katere šef ne sme izvedeti ... nikoli?
Ključne besede:     služba    prepovedano    kazen    šef    razmerje    seks    delo    skrivnost
So stvari, ki se jim na delovnem mestu raje izogibaj ...

So stvari, ki se jim je v času službe dobro izogibati, sploh, če ne želiš, da zanje izve tvoj šef in da posledično ne ostaneš morda na cesti. Pisali so nam poslušalci in nam razkrili, da so na delovnem mestu že ušpičili kakšno nedolžno stvar, nekateri pa še kar grešijo in grešijo ...

Voditelja Iztoka Gustinčiča pa je poklicala poslušalka Irena in mu razkrila, kaj je storila, da je dobila višjo plačo. 

''Želela sem večjo plačo ... ''
Poslušalka Irena s ''pištolo'' do direktorjaKozarček ali dva za dobro voljo

''V službi smo se večkrat spili kakšen kozarček, a ni bilo nikoli preveč - ravno prav, za sproščeno vzdušje!''

Peter, 36 let


Kradljiva trgovka

''Delala sem v trgovini z ličili in sem enkrat ukradla najdražjo maskaro. Na srečo me niso odkrili, a nisem nobenemu smela povedati, zakaj imam tako lepe trepalnice''.

Ana, 25 let


Razmerje s šefovo ženo

''Ne želim se razkriti, ampak, sem se odločil, da vam pišem, ker mi je zanimiva tema. Delam pri nekem manj znanem slovenskem podjetju in že nekaj mesecev spim s šefovo ženo. Ona je tista, ki se je z mano začela spogledovati na službenem pikniku, kmalu pa tudi na delovnem mestu. Je mnogo starejša od mene, a tako huda! Šef je velikokrat službeno odsoten ali cel dan v pisarni, zato strasti potešiva kar na wc-ju. Imam občutek, da naju eden izmed sodelavcev sumi ... Upam da ne! Če bi za to izvedel šef, bi me ubil, sploh, ker mi je obljubil povišico in sem zanj najboljši delavec''.

Anonimnež


Mečkanje na delovnem mestu 

''Nočne v zdravstu so hudič! Zapletla sem se s sodelavcem, ki vozi reševalno vozilo, čeprav imam doma moža ter dva otroka. Odkrila naju je sodelavka, ko sva se mečkala v reševalnem vozilu in naju zatožila nadrejenemu. Rekel je, da nama grozi odpoved, če se še enkrat ponovi. Še vedno nisva nehala in že leto dni to počneva v ''skritih'' sobah''.

Anonimna


Na cigaret v banko

''Delam na banki in vsake toliko kakšnega prižgem ... na wc-ju in to ob znaku prepovedano kaditi! Bog ne daj, da izve šef, ker bo prižgal mene''.

Lado, 41 let


Bruhanje med policami v trgovini

''Delala sem v trgovini z živili in sem en ponedeljek (brat je dobil otroka in smo nazdravljali) na delo prišla tako zelo pijana, da sem bruhala med policami. Rekla sem jim, da imam trebušno gripo ... verjeli so mi''.

Sanja, 30 let


Tatica barv za lase

''Kot študentka sem delala v frizerskem salonu in imela grozno šefico. Vsak mesec sem si ''sposodila'' malo barve za lase in se doma pobarvala zastonj - le zakaj, bi jo kupovala?''

Manca, 24 let


Izposoja dragih avtov

''Delal sem v avtohiši z dragimi avtomobili. Ko je šel šef na dopust, sem si sposodil taboljši avto in se z njim vozil po mestu ter se kazal pred dekleti''.

Gašper, 30 let


Zamujanje na delovno mesto

''Še nikoli v dveh letih nisem prišel na delovno mesto točno. Delam v neki proizvodnji in imam sodelavca, ki se mu dal kartico s katero me nonstop štemplja''.

Vid, 26 let


Ko šef rad pije pivo ...

''Jaz pa imam šefa, ki je velik pivoljubec. Vsakič mi prinese za poskusiti neko novo pivo (hodi veliko po Evropi) jaz pa mu ne želim povedati, da ne maram piva. Zadovoljen sem s službo in se mu ne bi rad zameril''. 

Ivo, 32 let
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del