Quantcast
Radio1_v_zivo


KRALJEVA POROKA: Meghan in Harry sta POROČENA! Preveri, kakšna je bila njena OBLEKA in kateri slavni gostje so se udeležili POROKE!
Ekskluzivno | 19. 5. 2018 8:51
Zadnje dni se govori samo o tem, sedaj je Meghan končno tudi uradno postala članica kraljeve družine!
Ključne besede:     poroka    Britanija    Anglija    princ    princesa    neverjetno    zakon    ljubezen
To sta mladoporočenca!

Pa je prišel KRALJEVI trenutek, ki smo ga vsi čakali. Princ Harry in njegova izbranka sta rekla DA! Poročila sta se danes, in sicer na Windosrserskem gradu, v mestecu Windsor, ki običajno šteje okrog 27.000 prebivalcev, danes je bilo tam več kot 100.000 ljudi! Meghan je seveda, pričakovano, navdušila s svojo obleko, prav tako pa tudi vsi povabljenci, bilo jih je okrog 600.


EKSKLUZIVNO: PREVERI, KATERA POPULARNA POP SKUPINA SE JE ZDRUŽILA SAMO ZARADI NASTOPA NA KRALJEVI ZABAVI in KOLIKO DENARJA JE POBRALA ZA NASTOP!
Kraljeve poroke so se tako udeležili številni zvezdniki, med njimi so Oprah Winfrey, zakonca Clooney, zakonca Beckham, pevec James Blunt, prišla je tudi Serena Williams, pa Elton John in številni drugi. Na poroki so bili seveda tudi prijatelji neveste, pa družina vojvodine Kate Midelton, seveda pa ni manjkal tudi brat pokojne princese Diane. Meghan je pred oltar pospremil princ Charles, saj se njen oče poroke ni udeležil. 
Zanimivost: Celoten strošek poroke ocenjujejo na približno 45 milijonov funtov!


Na uradnem Twitter računu Kensingtonske palače pa delijo podrobnosti njune poroke. Tako so že razkrili, da sta prstana narejena iz valižanskega zlata, delili so tudi fotografijo, na kateri lahko občudujemo okrasitev cerkve, v kateri poteka poroka. 
Večina Britancev 
danes množično spremlja kraljevo poroko. Vsi se veselijo poroke britanskega kraljevega ljubljenca, princa Harryja, ki je danes za svojo ženo že vzel ameriško lepotico, igralko in humanitarko Meghan Markle. Veselje Britancev ja tako veliko, kot da bi poroko imeli oni sami. Britanske zastave vihrajo po vsej Angliji.


Tako sta Meghan in Harry sporočila, da sta zaročena, nato pa so se pričele naporne priprave za največjo poroko leta. 


Nekateri so mnenja, da je bila ta poroka še boljša, še večja, še bolj priljubljena in gledana, kot je bila poroka Williama in Kate.


Kate in William sta s svojo poroko sprožila pravo evforijo, sedaj sta se poročila še Harry in njegova izbranka Meghan!

Priprave na poroko so potekale že več mesecev, vrhunec načrtovanja pa je bil ta teden. Dva dni prej so potekale tudi priprave in vaje za poroko.Še več težav je ta teden imela nevesta Meghan, ki se je morala sprijazniti s tem, da njenega očeta ne bo na poroki, saj je pred kratkim doživel srčni napad. Ta teden, torej tik pred poroko je moral tako celo na operacijo. Žal je tako, da Thomas Markle, oče Meghan Markle, neveste in bodoče neveste ni mogel pospremiti pred oltar. Tako je ta čast pripadla kar princu Charlesu. To ga je prosila kar sama, on pa je bil počaščen, da bo lahko Meghan pospremil in sprejel v kraljevo družino.Tako so na uradnem Twitter profilu Kensingtonske palače sporočili, da je Meghan sama prosila princa Charlesa, da jo pospremi pred oltar!


Dolgo časa se je ugibalo, kakšno obleko bo nosila Meghan, kaj bosta na poroki počela princ George in princesa Charlotte, kako bo oblečena Kate, kdo bodo gostje itd. No, na Twitterju Kensingtonske palače so nekaj podrobnosti delili z nami, kot tudi to, kdo peče torto in kakšna bo.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del