Quantcast
Radio1_v_zivo


NEVERJETNO: Ko se je Mojca namazala s kremo, se je zgodilo TOLE
Oglas | 17. 5. 2018 12:23
37-letna Primorka navdušena nad rezultati
Ključne besede:     krema InTheLine    hujšanje    topljenje maščob    trebuh    maščobne blazinice    dieta    samozavest    znane Slovenke
Mojčina preobrazba je neverjetna.

Sedemintridesetletna Mojca iz Kopra se je od najstniških let borila z odvečnimi kilogrami, po rojstvu otrok pa so se maščobe kar kopičile. Poskusila je že vse mogoče, da bi izgubila odvečno težo, a brez uspeha. To je močno vplivalo na njeno samozavest in sproščenost v odnosih z drugimi. Zdaj se počuti kot prerojena, saj je v samo štirih mesecih izgubila kar 12 centimetrov obsega okoli pasu, zmanjšal pa se ji je tudi obseg stegen.

 

 

Kako ji je uspelo?

 

Mojca je v zadnjih letih poskusila že številne diete, ki so vključevale intenzivno hujšanje prehranske dodatke in vadbene režime, a nikoli ji ni uspelo dovolj dolgo vztrajati, da bi dosegla vidne rezultate. Večina diet in vadb enostavno pomeni preveč odrekanja in preveč ekstremne spremembe življenjskega sloga. Ob redni službi in dveh majhnih otrocih nikakor ni zbrala dovolj energije, da bi vztrajala pri omejitvah, ki bi se jih morala držati. Potem pa ji je prijateljica, priporočila kremo InTheLine, ki topi maščobe na področju trebuha, bokov, zadnjice in stegen.

 

Na priporočilo prijateljice se je letos,  končno odločila da poskusi, čeprav v resnici ni verjela, da ji bo krema za oblikovanje telesa pomagala, saj je preizkusila že na desetine krem za hujšanje. Dvakrat dnevno si je kremo vmasirala v trebuh in stegna, njeno delovanje pa je začutila takoj. Že po dveh tednih je bila njena koža vidno bolj napeta in že to je bil rezultat, ki je obljubljal pozitivne rezultate. Po štirih mesecih uporabe je okoli trebuha , izgubila 12 centimetrov in 7 centimetrov v obsegu stegen.

 

DANES ZA BRALCE RADIO1 POSEBNA DARILNA PONUDBA!
DANES: PROMOCIJSKA CENA + BREZPLAČNA DOSTAVA + DARILO
 

 

Tisto, kar jo je na kremi najbolj prepričalo, je dejstvo, da za to ni potrebovala drastične spremembe življenjskega sloga. Poleg normalne zdrave prehrane z veliko sadja in zelenjave ter rednega gibanja z otroki, si je morala dvakrat dnevno zgolj namazati problematične predele s kremo, ki dokazano topi maščobe in zmanjšuje obseg. To je bilo, vsem obveznostim navkljub, enostavno. »Če bi vedela kako zelo mi bo to spremenilo življenje, koliko srečnejša in samozavestnejša bom, bi kremo naročila že prej«, pravi Mojca. Prav vsaki ženski s podobnimi težavami privošči, da bi ji krema InTheLine pomagala izgubiti nadležne maščobe, ki se jih nikakor drugače ne morejo znebiti.

 

 

 

Kaj pa o takšni preobrazbi pravijo znanstveniki?

 

Posvetovali smo se z raziskovalci, ki se ukvarjajo s preučevanjem podkožnih maščobnih oblog pri ženskah, o tem ali je znanstveno mogoče izgubiti centimetre zgolj z uporabo kreme. Pojasnili so nam, da krema InTheLine, ki jo uporablja Mojca, vsebuje izvleček golostebelnega korena oziroma licorice z 2,5 % gliciretinsko kislino, ki s topično uporabo znanstveno potrjeno zmanjšuje obseg maščob. Aktivna učinkovina v kremi pronica skozi plasti kože v podkožje, kjer raztaplja trdovratne maščobne obloge, ki jih sicer ni mogoče raztopiti z nobeno drugo substanco. Krema InTheLine je trenutno edina krema za hujšanje na tržišču s takšno sestavo, kar pojasni tudi zakaj Mojci noben drug izdelek pred tem ni pomagal.

 

Na tisoče Slovencev in Slovenk s podobno izkušnjo kot je Mojcina!

 

Mojca je le ena izmed več kot 20.000 zadovoljnih uporabnikov, moških in žensk, v starosti od 25 pa vse do 75 let, ki jim je krema pomagala oblikovati postavo. »Veliko uporabnikov kremo najprej preizkusi, nato pa se odločijo za večmesečni tretma, saj že po nekaj uporabah vidijo rezultate in želijo doseči maksimalen možen učinek,« so nam povedali v podjetju INTL. Ta slovenski produkt je pri nas požel takšen uspeh, da se povpraševanje po njem že ustvarja tudi v tujini, kamor InTheLine širi svojo prodajo.

 

Med uporabnicami tudi slovenske zvezdnice!

 

Med rednimi uporabnicami kreme InTheLine so tudi nekatere slovenske zvezdnice, ki uporabe kreme za oblikovanje postave ne zanikajo, nasprotno, z veseljem jo priporočijo vsem ženskam, ki želijo izgubiti neželene centimetre. Na spletni strani proizvajalca smo med estradnicami, ki uporabljajo kremo InTheLine našli Danico Lovenjak, voditeljico Manja Plešnar, manekenke Dašo Podržaj, Anamarija Avbelj, Patricio Peklar ter fotomodel Anjo Jenko.

 

 

Shujšajte tudi vi! Posebna ponudba za bralce radio1.si

 

Prepričajte se, da krema InTheLine zares deluje in še danes začnite topiti maščobe na področju stegen, bokov, zadnjice in trebuha! Naročite TUKAJ 

 

NAROČILA

DANES ZA BRALCE RADIO1 POSEBNA DARILNA PONUDBA!
DANES: PROMOCIJSKA CENA + BREZPLAČNA DOSTAVA + DARILO

 

 

TELEFONSKO NAROČANJE: Kremo InTheLine lahko naročite tudi po telefonu, na številki 070 204 205. Za naročilo lahko pošljete tudi SMS s svojimi podatki za dostavo.

 

 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del