Quantcast
Radio1_v_zivo


Novo vodstvo Thermane Laško
| 19. 4. 2018 12:05
Thermano Laško bo ponovno vodila Mojca Leskovar
Ključne besede:     Samo Fakin    Thermana Laško    Mojca Leskovar    dobiček
 Samo Fakoin
Po odhodu Sama Fakina je vodenje Thermane Laško prevzela Mojca Leskovar.

Nadzorni svet Thermane Laško je na včerajšnji seji sprejel predlog zdaj že nekdanjega predsednika uprave družbe Sama Fakina o sporazumni prekinitvi delovnega razmerja in za vodenje družbe do nadaljnjega imenoval dosedanjo članico uprave Mojco Leskovar. Ta je Thermano Laško že vodila od marca do septembra leta 2016.

 

Nadzorniki so potrdili tudi revidirano letno poročilo za lansko leto, iz katerega izhaja, da so lanski prihodki znašali dobrih 21 milijonov evrov, kar je tri odstotke več kot leto prej. Čisti dobiček družbe pa je porasel za 22 odstotkov na 1,1 milijona evrov. Thermana je imela lani 179.261 nočitev, kar je pet odstotkov več kot leta 2016.  45 odstotkov je tujih gostov, kar je za desetino več kot leta 2016. Družba posluje uspešno tudi letos in beleži rast na vseh programih. Obisk bazenov se je v primerjavi z lanskim prvim četrtletjem povečal za 12 odstotkov.

 

 

V Thermani Laško so lani prenovili tudi drugo nadstropje hotela Zdraviliški dom ter peto nadstropje hotela Vrelec. Obnovili so tudi celotno vodovodno omrežje.