Quantcast
Radio1_v_zivo


Več kot 60.000 moških je reklo ''JA'' in si zagotovilo naziv NAJBOLJŠI V MESTU!
Oglas | 18. 4. 2019 9:50
Lincos, vaš nepogrešljivi partner v delavnici
Ključne besede:     Lincos    avtomehanika    delavnica    oprema    trgovina    profesionalno

Podjetje Lincos je vodilna znamka na področju nudenja celovite rešitve v avtomehaniki, specializirano za prodajo profesionalnega orodja in opreme za avtomehanične ter vulkanizerske storitve. V Sloveniji je podjetje prisotno že od leta 2011, leta 2006 pa je bila znamka ustanovljena in se je se razširila v več kot 24 evropskih držav.

Postanite najboljši avtomehanik ali vulkanizer v mestuVstopite v svet avtomehanike Lincos in si zagotovite kvalitetno, ročno in specialno orodje za vašo delavnico. Široka paleta avtomehaničnih produktov zajema več kot 1.600 izdelkov, ki jih nenehno dopolnjujejo in prilagajajo potrebam kupcev. V trgovini boste našli širok nabor produktov za avtomehaniko, kot so najrazličnejša orodja, opreme, stroji in dvigala, s katerimi boste izpopolnili vašo delavnico.Prva izbira za več kot 60.000 mehanikov na enem mestuTrgovina je namenjena vsem, ki potrebujejo kvalitetno, profesionalno in ugodno opremo za svojo delavnico. Kupci so lahko profesionalni mehaniki, vulkanizerji ali tisti, ki se z avto - moto svetom ukvarjajo le ljubiteljsko.

Povezanost s stranko se ne končna z nakupom, temveč šele začneOd samega začetka se zavzemajo za zadovoljstvo kupcev, njihov cilj pa je, da zagotovijo podporo strankam tako pri nakupu, kot tudi pri svetovanju in izbiri določenega izdelka. 

Lincosova spletna trgovina je idealno mesto, da najdete vse inštrumente za popravilo vaših avtomobilov, kot so:- kompresorji
- pnevmatske pištole
- peskalne komore
- avto dvigala
- montirni in centrirni stroji
- klešče
- talne dvigalke
- preše
- generatorji ozona
- opremo za servis pnevmatik
- uteži
- produkti za kleparje
- testerji
- diagnostika
- varilna oprema
- orodje za fazo motorje
- polnilce klimatskih naprav ... in še več!

 

Preveri celotno ponudbo Lincos in si tudi ti prisluži naslov najboljšega v mestu! Lincos je zaupanja vredna blagovna znamka, ki se skupaj z ekipo trudi, da kupcem zagotovi čim boljši nakup in kvalitetno orodje na enem mestu za vso delavnico.


© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del