Quantcast
Radio1_v_zivo


TO vprašanje o SEKSU, so moški v letu 2017 NAJVEČKRAT vtipkali v Google!
Ljubezen & seks | 26. 3. 2018 13:16
5 vprašanj o seksu, ki muči skoraj 80% moških
Ključne besede:     google    2017    orgazem    vprašanje    moški    seks    točka G    splet    iskanje
Kje se nahaja točka G?

Stric Google ve vse, zato se nanj obrnemo takrat, ko nam je nerodno na glas  vprašati določena vprašanja. In tako so se moški nanj obrnili, ko jim je bilo prijatelja ali partnerko nerodno vprašati teh 5 vprašanj. Pa so dobili želene odgovore? To ravno ne vemo, so pa zagotovo bolj mirno spali, ko so izvedeli, da idealna dolžina penisa ne meri več kot 20 cm ;)

1. Kje se nahaja G-točka? 

Največkrat postavljeno vprašanje na Google-u je bilo, kje se nahaja G-točka. 

Točko G je uradno odkril nemški ginekolog Ernst Grafenberg v štiridesetih letih prejšnjega stoletja. Šlo naj bi za tkivo, ki ima obliko ''fižolčka'' in se nahaja na prednji steni vagine, in sicer od 5 do 7,5 centimetrov v globini. Struktura kože je na otip podobna strukturi neba v ustih, le da je ta predel mehkejši in se začuti majhno in mehkejšo jamico. Naj lažje jo je najti in ''uporabiti,'' če je ženska vzburjena, saj tkivo okrog nje v tem primeru nabrekne. Veliko žensk ima namreč težave in je ne občuti zato, ker niso dovolj vzburjene. Po pričanju nekaterih strokovnjakov, pa naj G-točke ne bi imele vse ženske, zato niso zmožne doživljati vaginalnih orgazmov.


2. Kako žensko najhitreje pripeljati do orgazma?

Moški so takoj za G-točko iskali tudi odgovore, kako žensko najhitreje zadovoljiti ali bolje rečeno, kako jo zagotovo pripeljati do orgazma. Hitro so ugotovili, da ni zanesljivega načina, da bi ženska 100% doživela orgazem. Vsako žensko telo potrebuje drugačne stimulacije in dotike, zato je tukaj pomembno predvsem to, da se partnerja spoznata in ugotovita najboljši način, ki ju bo pripeljal do nebeških užitkov.
3. Znaki, da je zaigrala orgazem?

Moške vedno skrbi, da je njihova draga zaigrala orgazem in ga v resnici sploh ni dosegla. Zaradi tega se počutijo manjvredne in imajo občutek, da je ne znajo zadovoljiti. Ženske pa to storijo zato, ker si svojega partnerja ne želijo užaliti. Zato jih je zanimalo, kakšni so znaki, ki bi jim razkrili, da je njihova partnerka zahlinila orgazem. Večinoma so dobili želene odgovore, a še vedno niso točno vedeli ali je zaigrala ali ne - priznali so, da so ženske v tem izredno dobre igralke. 

Tukaj lahko preveriš, kakšni so znaki, če je zaigrala orgazem!


4. Koliko meri penis, da zadovolji žensko?

Skoraj ni na svetu moškega, ki se vsaj enkrat ni obremenjeval z dolžino svojega penisa. Medtem, ko v pornografskih filmih poneumljajo moške s tem, da večji, kot je penis, bolj bo ženska uživala, pa ni ravno tako, saj lahko pripelje do bolečin in seksa je hitro konec.

Zato so naredili raziskavo, ki je utišala mnoga napačna razmišljanja, kaj si ženske želijo in pričakujejo. Večje torej ni vedno najboljše in je občasno celo smatrano kot negativno. V raziskavo je bilo vključenih več 100 žensk, ki so morale svoja pričakovanja ločiti glede na to, kakšnega korenjaka si želijo v dolgoletni zvezi in kakšnega, ko gre le za avanturo. Za prvi primer so povedale, da je idealna dolžina penisa 16 centimetrov, z obsegom 12,19 cm, pri avanturi pa hrepenijo po dolžini 16,26 cm z obsegom 12,7 cm.
5. Kako vem, da imam gonorejo?

Okužba se prenaša z nezaščitenimi vaginalnimi, oralnimi ali analnimi spolnimi odnosi z okuženim spolnim partnerjem. Pri 10% moških gonoreja ne povzroča bolezenskih težav ali znakov, pri ostalih pa po kratki inkubacijski dobi 3-7 dni, pride do pekočega občutka med mokrenjem in pojavi se bel, rumen ali zelen izcedek iz sečnice.

Pri moških lahko gonoreja povzroča vnetje prostate, obmodka in mod. Redko  povzroča moško neplodnost. Nezdravljena gonoreja se lahko razširi v krvni obtok in v sklepe. Tak zaplet je lahko življenjsko ogrožajoč. Nezdravljena okužba z gonorejo lahko pomeni večje tveganje za okužbo ali prenos virusa HIV.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del